filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

007 Coordonata Skyfall – Skyfall (2012) Online Subtitrat


Regia: Sam Mendes
Actori: Daniel Craig, Javier Bardem, Naomie Harris, Rory Kinnear, Ian Bonar, Elize du Toit, Helen McCrory
Anul: 2012
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 7.8
Durata: 143 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 007 Coordonata Skyfall – Skyfall

În noua producție cinematografică, 007: Coordonata Skyfall, loialitatea lui Bond față de M (interpretată de Judi Dench) este pusă la încercare atunci când trecutul acesteia începe să o urmărească. Povestea începe cu relatarea ultimelor misiuni Bond, nereușite, care pun astfel în pericol anonimatul agenților secreți din întreaga lume.

Sediul MI6 este atacat, iar M este astfel forțată să mute agenția. În urma acestor evenimente, autoritatea și funcția sa sunt amenințate de Mallory (interpretat de Ralph Finnes), noul președinte al Comitetului de Inteligență și Securitate. În aceste condiții, M rămâne cu un singur aliat de încredere: Bond. Agentul 007, alături de Eve (Naomie Harris) pornește în misiune, pe urmele lui Silva (Javier Bardem), ale cărui motivații periculoase și ascunse trebuie dezvăluite cu orice preț.

“Lumea e prea mica” pentru Daniel Craig si James Bond-ul sau triumfator. La 50 de ani de la prima aparitie pe marile ecrane; James Bond pare mai tanar si mai in forma ca niciodata. Daniel Craig revine pentru a treia oara in rolul agentului 007; dupa o pauza de 4 ani; cand cauta cu orice pret razbunarea in Quantum of Solace. Regizorul Sam Mendes; desi este la primul sau film de actiune; a reusit sa reinvie un James Bond usor dezorientat si sa-l transforme intr-un James Bond a carui directie pare sa fie una singura: succesul. Skyfall urca; si pe buna dreptate; pe podiumul celor mai bune filme din franciza.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: