filme-online-banner

10 lucruri nu-mi plac la tine – 10 Things I Hate About You (1999) film online subtitrat

Regia: Gil Junger
Actori: Julia Stiles, Heath Ledger, David Krumholtz, Larry Miller, Andrew Keegan
Anul: 1999
Gen: Romantic, Comedie, Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 7.2

Încerc să-mi amintesc ultimul film l-am văzut că nu sa terminat cu un bal de liceu. “Ravenous”, “poate. Chiar lângă filmul-am văzut,” Never Been Kissed “,” se încheie cu un bal. Romantismul gen liceu a devenit atat de popular incat este în criză de idei noi și a luat la reciclare literatura clasică.

Colegul meu James Berardinelli făcut o listă recent: “Clueless” “a fost bazat pe Emma,” Ea e tot ce ” a fost inspirat de “Pygmalion” “și” Cruel Intentions “” a fost reciclate de la “Legături primejdioase ” (fapt care ia determinat Stanley Kauffmann să se arate că era mai bine pe vremea când elevii de liceu s-au permis să preia guvernul oraș pentru o zi, în loc de refacere romane franceză). La această listă s-ar putea adăuga, de asemenea, actualizarea de film de “Great Expectations” (1998) , adevărata poveste Cenusareasa in “Ever After ” și” Romeo + Juliet “,” care a fost nimic, dar Există chiar și “Furia: Carrie 2 ‘.’ – o reșapare a” Carrie “,” o lucrare care, în opinia mea rândurile chiar acolo sus cu cele mai bune de Austen, Shaw și Shakespeare ca si “10 lucruri nu-mi plac la tine”.

“10 lucruri nu-mi plac la tine” “este inspirat, într-un mod sortuva kinduva, de Shakespeare” Îmblânzirea scorpiei “,” în același sens în care “Starship Troopers” “a fost inspirat de” Titus Andronicus. ” Nu are Nu remake Shakespeare atât de mult ca să-l evoce ca un talisman, prin stabilirea povestea sale la Padova Liceul, numind personajele sale Stratford și Verona, făcând una dintre eroinele o scorpie, etc. Există chiar și o scenă în care scorpiei este atribuit rescrie un sonet de Shakespeare.