filme-online-banner

12 încercări – 12 Rounds (2009) film online subtitrat

Regia: Renny Harlin
Actori: Taylor Cole, Kyle Russell Clements, Billy Slaughter, John Cena, Ashley Scott
Anul: 2009
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 108 minute
IMDB: 5.5/10 din 15068 voturi

Un flagrant pentru a capta dealer de arme notoriu Miles Jackson (Aidan Gillen) ia razna când cruci omul din interiorul FBI duble ei. Miles rendezvouses cu prietena lui Erica Kessen (Taylor Cole), care are o masina evadare. Ofițer Danny Fisher (John Cena) și partenerul său, ofițer Hank Carver (Brian J. White), sunt expediate pentru a ajuta FBI-ul. Pe drum, se uită la înregistrare Jackson și a vedea un film 12 încercări de supraveghere cu el dansând cu Kessen. O întâlnire brusc cu ei atunci când ei la fața locului, la un semafor duce la moartea ei și Miles fi luat. Miles jură răzbunare pe Fisher.
Un an mai târziu, Danny Fisher primeste un telefon de la Miles Jackson, care a evadat din închisoare. Fisher rulează în afara casei caută Jackson, si masina Fisher și casa exploda, el a aruncat la pământ. După ce a recupereaza, Jackson spune că lansează un joc de răzbunare numit “12 Runde”. Casa, masina, iar Phil, instalatorul care a venit să se stabilească o țeavă au fost “Round 1”. Molly Porter (Ashley Scott), prietena Fisher este răpit de Jackson pentru “Runda 2”. Pentru “Round 3”, Fisher și Carver trebuie să urmeze o serie de indicii pentru a localiza telefonul mobil care cheamă Jackson, și pentru “Runda 4” Fisher trebuie să ajungă la New Orleans Economii și Împrumut în cazul în care un incendiu a izbucnit. El trebuie să extragă două depozite cutii de securitate în 20 de minute in 12 încercări.
Între timp, Carver are un avans de cel care a ajutat-l răpească Molly Porter și voluntari pentru a privi în acea vreme Fisher continuă cu “jocul”. 12 încercări: FBI agenți speciali George Aiken (Steve Harris) și Santiago Ray (Gonzalo Menendez) sunt de acord sa lucreze cu ei pentru a obține înapoi Porter.