filme-online-banner

3 zile de coşmar – The Next Three Days (2010) film online subtitrat

Regia: Paul Haggis
Actori: Liam Neeson, Russell Crowe, Olivia Wilde, Elizabeth Banks
Anul: 2010
Gen: Romantic, Drama, Crima
Durata: 133 minute
IMDB: 7.4

De Russell Crowe se prăbușește confortabil în rolul unui profesor de colegiu de juniori în “următoarele trei zile,” și apoi morphs într-un om puțin probabil de acțiune determinat să răsară soția sa din închisoare. Filmul 3 zile de coşmar – The Next Three Days ar fi putut fi mai convingător dacă el ar rămas profesor de limba engleză pe tot parcursul schleppy. După ce sclipiri de “Gladiator” începe să se dezvăluie, o anumită credibilitate este pierdut. Filmul 3 zile de coşmar – The Next Three Days este un thriller competent, dar poate ar fi putut fi mai. Asta pentru ca regizorul este Paul Haggis, regizorul unor filme precum puternice “Crash” și “în valea Ela,” și scriitor de “Million Dollar Baby.” Aici el refacerea unui film francez 2008 intitulat “orice pentru ea,” nevăzut de mine. Ceea ce face din aceasta într-adevăr nu pare demn de timpul său, și performanțele de Crowe și Elizabeth Banks ar fi putut fi puse la o mai bună utilizare.

Crowe și Băncile joacă John Brennan și Lara, un cuplu Pittsburgh cu un fiu tânăr, in 3 zile de coşmar – The Next Three Days, care se vedea colaps lor lume în 24 de ore. După o noapte de frumos afară, ușile plesnit în dimineața următoare, polițiști taxa în, și Lara este remorcat de mers pe acuzații de crimă. Ioan știe soția lui nu a făcut – nu a putut – comite crima. Dar dovada este convingatoare: Ea are posibilitatea, se pare că a avut motivul, și sângele de pe haina ei se potrivește victimei. Se pare rău. John încearcă să-și continue de predare și creșterea fiului lor. E convențional, inteligent, stabilit. Arestarea soției sale și convingere a declanșat o indignare profundă. În 3 zile de coşmar – The Next Three Days, primul rând el susține apel la sentința. Când toți reușesc, el învață Lara va fi transferat la penitenciarul de stat în trei zile. Termenul limită este cumplită, pentru că el intenționează să rupă soția lui din închisoare în care ea se desfășoară.

Cum a face tu, in 3 zile de coşmar – The Next Three Days, o profesoară de engleză livresc, du-te să faci asta? Filmul devine o Prison Break procedural, precum și măsurile Ioan ia și planurile pe care le face sunt interesante, în care aceste aspecte sunt de multe ori în filme. Cum a transforma într-un om capabil să le îndeplinească este un fel de alunecat în. El le face, ergo le putea face. El face o mulțime de cercetare on-line, solicita sfaturi de la un om (Liam Neeson), care a rupt dintr-un lot de închisori și coboară în lumea interlopă Pittsburgh pentru a obține o armă. Profesori de limba engleza nu sunt de obicei teribil de bun la cumpararea de arme de la dealeri Dope, iar acordul nu merge bine, vom spune. Dar de acum, Russell Crowe eroul “Master and Commander” a apărut, aproape la comandă. Nu e vina lui rolul impune o astfel de întindere. Este perfect posibil pentru oamenii obișnuiți de a sparge inteligent în și din lucruri, pe care le fac tot timpul. Dar există o cerință pe piață că trebuie să existe scene de acțiune, Haggis le furnizează, și Crowe se ridica la ocazie, ca el trebuie in filmul 3 zile de coşmar – The Next Three Days.

Există subcurrents interesante. A Lara poate comite de fapt crima? Există scene neclare flashback-negru alb, care sunt ambigue. Ei ridica posibilitatea. Consider le inseala: Un film 3 zile de coşmar – The Next Three Days stie roman sau film polițist. În cazul în care include scene care în mod deliberat ne induce în eroare, iar apoi curata confuzie noastră, care este o formă de înșelăciune, și filmul știe. Mai bine dacă puteți utiliza scene POV în care un alt observator (Ioan, spun) se induce in eroare. Aici, nu e posibil. Elizabeth Banks joacă multe din scenele ei în spatele gratiilor, în cazul în care ea începe să disperare. Fiul ei, ales pe la școală, refuză să vorbească frumos cu ea. Banii familiei este plecat. Ea are putine motive sa cred ca John poate face nimic în acest moment și se scufundă în continuare în depresie. Apoi ajungem la al treilea act, și personalități avea loc al doilea la acțiune.

“3 zile de coşmar – The Next Three Days” nu este un film prost. Este un fel de lent, pentru că vrăji o mulțime de detalii, dar ma ținut implicate. Doar că, după ce sa terminat, am simțit că a fost o pierdere de talent implicate. Aș vrea să văd Crowe și Banks într-un Haggis original, inteligent, care nu a fost de aproximativ un jailbreak. Nu sunt sigur, din păcate, că oamenii de finanțare filmul ar fi de acord cu mine.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: