PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

50/50 (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Levine
Actori: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick
An: 2011
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 50/50 (2011)

Adam este un editor de programe radio în vârstă de 27 de ani care este diagnosticat cu o formă rară de cancer la maduvă spinării. Cu ajutorul prietenului său cel mai bun, al mamei sale și al psihoterapeutei lui, Adam învață care sunt cele mai importante lucruri în viață.

Includerea acestui film pe lista nominalizatelor la categoria “comedie/muzical” la Globurile de aur e fortata. Da, se zambeste pe alocuri, prietenul cel mai bun al personajului principal e haios si face tot posibilul sa detensioneze situatia dar drama nu poate fi evitata, e prea profunda.

“Jupane, de ce mor oamenii tineri?” il intreba Zorba pe “angajatorul” sau. Aici cel tanar nu are aceasta soarta, doar suntem la comedie ca muzical in nici un caz nu e… Filmul starneste multa emotie mai ales vazut in contextul zilelor noastre in care iresponsabilii politicieni romani au clocit o lege prin care sa transforme sanatatea in teren de afaceri personale si a fost nevoie de proteste de strada pentru ca mizeria sa fie stopata, cel putin pentru moment.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: