filme-online-banner

6 Ways to Sundown (2015) film online subtitrat

Regia: Nadeem Soumah
Actori: Jose Rosete, Christopher Alexander, Bai Ling, Peter Dobson, Dominique Swain
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 103 minute
IMDB: 4.1/10 din 337 voturi

“6 Ways to Sundown” este o poveste de răzbunare a spus înapoi. E ca și cum “Memento”, cu excepția faptului că filmul a fost fantastic. “6 Ways to Sundown” este opusul. Dialogul Cheesy este scris în sloganuri (“O femeie poate primi nimic ea dorește”), precum și actorii vorbesc cât mai lent posibil. În cazul în care a vorbit într-un ritm normal, filmul va dura aproximativ o oră. Doamne ferește.

O figură misterioasă, fără nume jucat de Vinnie Jones vrea să caute răzbunare împotriva Sonny “Sundown” Garcia. E un lord al drogurilor nemilos care a trădat Jones ani în urmă. Deci Jones angajează diferiți agenți de “ucide” – sau cel puțin devasteaza – Sundown în șase moduri diferite. Atacurile vin pe săptămână la un moment dat, și se ridică la lucruri cum ar fi ruinarea reputației sale, faliment el, răpirea soției sale și în cele din urmă să-l asasinarea. Asta e un configurare bine, dar direcția Nadeem Soumah este dureros de plumb și neglijent. O scenă asasinarea are un closeup de o mână înmănușată trăgând o armă de peste si peste din nou, ca au ramas fara timp pentru a filma Hitman fapt fotografiere oameni. Într-un alt schimb de focuri, un punct este specific și clar făcute pentru a arăta un agent DEA este de gloanțe. Literalmente o clipă mai târziu, ea a trage din nou.

Filmul pierde evidența proprie dispozitiv înapoi etaje, uneori referire lucruri care in timp film nu au întâmplat încă. Și răsucire care vine în cele din urmă este geme-inducere, dar de acel punct cui îi pasă? Exprimate dispune de un cine este cine de actori caracter anilor ’90 s-a spălat-up “, cum ar fi Tom Sizemore și Bai Ling. Ele aduc nimic la masa pe lângă amintirile de filme mai bune. Jones isi petrece aproape 100 la sută din timpul său de ecran agățat într-un garaj, dovedind că el poate sta sigur într-o mașină.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: