PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

9 Aprilie – April 9th (2015) film online subtitrat

Titlu original: 9. april
Regia: Roni Ezra
Scenariu: Tobias Lindholm
Actori: Lars Mikkelsen, Pilou Asbæk, Joachim Fjelstrup
Anul: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.1

Este 9 Aprilie 1940, iar germanii se îndreaptă spre granița de Jutland. Un mic biciclete soldați schimbul de arme se cu prea puțină muniție și foarte putina rabdare.

Dar Wehrmachtul german dovedește copleșitoare, iar soldații trebuie să se retragă, doar pentru a găsi că guvernul danez deja ore capitulat înainte. Nu puteți apela “09 aprilie”, pentru un film plictisitor, dar este necesar să o numim atât neinspirat și predictibil pe 9 Aprilie. Adauga la faptul că o încercare de cel mai bun patetic la autenticitere Iutlanda de Sud legătura cu dialecte sonore.

Se dezvolta in alte cuvinte, rapid la o experiență de film fără aripi și a prins într-o spirală vicioasă de repetiții plate de scene de luptă, fără reală nervos. Nu există absolut nici un spațiu sau de energie care tinerii soldați acționează în caracter. În schimb, pe 9 Aprilie, ele sunt actori nevinovați lăsate la stereotipurile în întregime plat, complet cu o grosime și foame soldat POP flancat de soldat sensibile în special expuse cu abilități slabe de fotografiere.

Cu alte cuvinte, nu este posibil să se identifice cu persoana, nu Pilou Asbæk locotenentul taciturn care vorbesc la fel de neclare în 1940 prin acțiuni de astăzi. Loc, multe elemente de acțiune involuntar comice principala sursă de divertisment. Aici este o anvelopă spate pe unul dintre biciclete bărbaților rigide lui aproape un vârf dramatic. De fapt, nu un film stîngace, dar o introducere foarte neinspirat și superficial la rezistența primitiv, danezii s-au permis să furnizeze germanilor. Ca lecție de istorie împrumută filmul în sine dat amendă, în conformitate cu celelalte filmul eroică despre ocupația, ca filmul 9 Aprilie danez aruncat pana acum. Eroic fiind clarificată și personificat dezgustătoare a cultului eroilor de război rotunjite oameni la cykelsadlerne scurt comentariu pe timp de atunci: că adăugate până la un aplaudat în picioare, în cazul în care modernă Dane de zi cu zi pentru un timp poate să crească stordåden și descoperă într-o rehash național de proporții.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: