filme-online-banner

A 25-a Ora – 25th Hour (2002) film online subtitrat

Regia: Spike Lee
Actori: Rosario Dawson, Patrice O’Neal, Philip Seymour Hoffman, Tony Devon, Brian Cox
Anul: 2002
Gen: Crima, Drama
Durata: 135 minute
IMDB: 7.8/10 din 101778 voturi

Mâine dimineață, Monty Brogan este de cotitură față în a începe o pedeapsă cu închisoarea. Doi buni prieteni lui Lean pe o balustradă, uite peste râul, și sunt de acord “, sa terminat.” Ei nu vor vedea niciodată Monty. El poate fi în viață în opt ani, dar nu va fi Monty au cunoscut când erau copii. Monty Brogan și știe asta. Deci, nu prietena lui și tatăl său. Acesta se va încheia totul după seara asta.

Mintea Monty este foarte concentrată. Există un sens, in Spike Lee “A 25-a Ora”, pe care el se confruntă cu ultima lui zi de libertate într-o stare sporita. Totul este mult mai concentrat, mai semnificativ, uneori vis. El are ideile sale despre cum a ajuns aici și care ar fi fost implicat, dar există puține el poate face asta acum. Din opțiunile de mai deschise, el se concentrează acum pe lucrurile importante rămase: femeia lui, tatăl său, prietenii lui, și de afaceri nedecontate.

Naturelle (Rosario Dawson), este în așteptare; susținere, iubitoare, dar sentimentul excluși in A 25-a Ora. Iacov și Frank (Philip Seymour Hoffman și Barry Pepper) sunt foarte simpatic, dar la urma urmei ei sunt încă liberi să trăiască viețile. Tatăl său (Brian Cox) se învinovățește cu amărăciune pentru băut drumul său în astfel de datorii că a luat “credite” de la fiul său. Barry (Edward Norton) este inteligent. El vede greșelile sale clar. A fost o greșeală pentru a intra în trafic de droguri, când a avut ocazia. A fost o greșeală să rămână în ea, atâta timp cât el. A fost o greșeală să credem că ar putea ascunde o mulțime de bani și de cocaină, precum și o greșeală să lase cineva unde a fost ascuns.

Acesta este un alt performanțe excepționale Norton. Ca de obicei, el nu acționează o mulțime in filmul A 25-a Ora. El implodes. El păstrează propria sfat. El este un realist, chiar și în aceste derivă ore finale. El crede că știe cine poate avea încredere în continuare, dar ce știe el cu adevărat, și ceea ce poate face el cu adevărat?

Spike Lee, in filmul A 25-a Ora, care lucrează cu adaptarea lui David Benioff a propriei roman, vopsele un portret al unei vieți în 24 de ore. Dintr-o plimbare de dimineață cu câinele său la un drum lung în dimineața următoare împreună cu tatăl său, Monty face un ultim călătorie în jurul bazelor. El convinge Iacov pentru a avea grijă de câine. El face dragoste cu Naturelle dar mai târziu se pare distant cu ea. El merge la un club de noapte cu Iacov și Frank, și ea li se alătură mai târziu. El face niște afaceri final și stabilește un ultim scor.