filme-online-banner

A cambio de nada (2015) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Daniel Guzmán
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Daniel Guzmán
Actori: Miguel Herrán, Antonio Bachiller, Antonia Guzmán

A fost mult timp greu de a fi un adolescent spaniol, și-a lungul anilor, filmele de către place de Fernando Leon, Achero Manas, și Montxo Armendariz l-au arătat excitingly. Acum vine actorul Daniel Guzman, ceea ce face debutul regizoral notabilă cu Nimic jos pe pământ, dar optimist În schimb, plin de compasiune povestea de benzi desenate observat-bogat de doi prieteni determinat să bată situația lor,. Filmul “A cambio de nada” face adevărurile ei nu pot fi consumate despre clasa muncitoare viața spaniole gust oarecum dulce adăugând cantități judicioase de zahăr, dar nu atât de mult încât să devină bolnav: rezultatul este că veți plăti banii și, în schimb, veți obține o mare de energie, se simt film Bună cu cele mai calde de inimi.

Premii Malaga schimb ar trebui să fie urmată de premii și proiecții suplimentare, cu filmul “A cambio de nada” în căutarea setat pentru a fi una dintre succese critice și populare din Spania pentru 2015. Dario (un plin de viață,-vorbind rapid Miguel Herran) și fizic considerabil mai mare, ba imens Luismi (Antonio Bachiller, care a castigat cel mai bun actor in rol secundar in Malaga pentru exacte său, angajarea rolul de cineva, probabil, nu prea diferit de sine) sunt bun la suflet, adolescentii cu totul credibile care, script-ul Guzman implică, au fost conduse la abateri de societate.

În cazul în care Dario lui, familia sa este de rupere jos în jurul lui, cu părinții lui (Maria Miguel și de profil înalt Luis Tosar) în conflict deschis, și un sistem educațional indiferent nu răspunde la inteligența lui evidentă și vitalitate. Noastre anti-eroi petrecut timpul lor de joc hooky, furtul de haine, și furtul de piese auto pe care le vinde apoi în jos-la-lui noroc, mecanic veșnic optimist Justo (sub-a recunoscut Felipe Garcia Velez), un fel de viclean-clipire tatăl surogat pentru Dario care ar vorbi un accent Cockney bogat dacă el ar fi fost britanic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: