filme-online-banner

A pierdut controlul – She’s Lost Control (2014) film online subtitrat

Regia: Anja Marquardt
Actori: Brooke Bloom, Marc Menchaca, Dennis Boutsikaris
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 5,9

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Premiera la Berlin înaintea unei South by Southwest SUA arc, filmul A pierdut controlul face confirmare special să depună Kerrigan în credite end, și este ușor de imaginat că directorul Clean, rasă, Claire Dolan și Keane ar fi fost o influență aici. Desigur, Marquardt are scopul de a locui capete principale ei personajelor prin mijloacele de neclintit ca lui Kerrigan, chiar dacă rezultatele sunt rareori la fel de nelinistitoare, penetrant sau complexe. Cu toate acestea, ei film A pierdut controlul susține tensiune și este arrestingly aprins și împușcat, prezintă un ochi ascuțit pentru compoziții expresive și o simt convingătoare pentru densitatea fizică alienantă mare de viață New York City.
În timp ce completarea Masters ei, Ronah (Brooke Bloom) are un număr mic de clienți cu probleme de intimitate, denumit printr-un terapeut (Dennis Boutsikaris). Ne așezăm pe o gamă de sesiuni verbale și sexuale concepute pentru a ajuta oamenii depaseasca temerile lor, arătând Ronah să fie un profesionist dedicat și compasiune. Dar accentul principal al filmului este munca ei cu un nou client, Johnny (Marc Menchaca). Abia putea să facă contact vizual cu ea la început, frumos, Staffer spital cu barbă este alternativ nervos, precaut și ostil, dovedind o nucă greu de spart. Aproape fiecare mic progres este urmat de o închidere slamming usi, făcând întrebarea dacă el este dincolo de ajutor.
Stabilirea scena a acestei relații de serviciu este destul de convingătoare în eficiența clinică, cu semnarea unui acord de confidențialitate comun, un tampon gură de boli cu transmitere sexuala, si avans de plată anterior orice conversație personală. A pierdut controlul: Acordul prevede că întâlnirile lor sunt “nu pentru satisfacerea sexuală sau de divertisment,” desen o linie intre munca Ronah și prostituție. Cu toate acestea, ea pastreaza natura activității ei dat privat care din afară nu poate vedea diferența.