filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

A Wicked Within (2015) film online subtitrat

Regia: Jay Alaimo
Scenariu: Stephen Wallis
Actori: Sienna Guillory, Gianni Capaldi, Enzo Cilenti
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.9

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Filmul “A Wicked Within” mai bântuie de Courtney Solomon After Dark Films “8 Films să moară pentru” gama a fost prezentat pe cel rău În este setat la inconvenient al treilea loc în cadrul festivalului de groază. Regizat de Jay Alaimo și produs de Gianni Capaldi și Enzo Cilenti, cei răi se alătură Într-un stabil de 8 filme înfricoșătoare să fie prezentate de către compania de groază stimat.

“Fiecare din cele 8 filme are o anumită trăsătură care face sta deoparte de celelalte, A Wicked Within”, spune Stephanie Caleb, EVP, Afaceri Creative & Achizitii. “Cei răi cadrul este o poveste de posesie de groază clasic, cu caractere relatable și coșmaruri care persista.” Stelele de film Karen Austin (Inchiriere de vară), Gianni Capaldi (Blood din Redemption), Enzo Cilenti (Gardienii galaxiei), Sienna Guillory (Dragoste De fapt), Michele Hicks (Mulholland Drive), și Eric Roberts (The Dark Knight).
Spune actorul / producator Capaldi: “Cei răi În va avea publicul într-o călătorie de extragere fapt de ficțiune, izbitoare frica în imaginația lor cele mai profunde. Acesta este tipul de film pe care nu vrei să te găsească singur după ce a privit. Suntem incantati ca After Dark primit entuziasmat despre asta, și nu poate exista nici o companie mai bună de a colabora cu pentru a expune această poveste de-iad îndoit posesie în America de Nord. “

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: