filme-online-banner

Aashiqui 2 (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Muzical
Scenariu: Shagufta Rafique
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Mohit Suri
Actori: Aditya Roy Kapoor, Shraddha Kapoor, Shaad Randhawa

Având în vedere că ultimii doi ani, Mahesh și Vishesh Films Mukesh Bhatt a investit doar în continuări: Jannat 2, crimă 3, Raaz 3 … dar e după un decalaj foarte lung, de 23 de ani pentru a fi precis, că casa de producție premier și Bhushan Kumar [T-Series] revizita una dintre povestile lor triumfătoare – Aashiqui 2. Un film care a revolutionat industria muzicala atunci …

Să începem cu începutul! Aashiqui 2 este * nu * un sequel. Nici nu este o recreere a filmului de succes. Nici nu pus în mișcare de unde prima parte a concluzionat. Deci, de ce să opteze pentru un titlu ca Aashiqui 2? Follow-up de titluri câștiga sunt ușor de piață pentru motivul că o franciza victorios conferă film-maker care tracțiune, o anumită valoare de brand cu un titlu popular, pe lângă garantarea unui start puternic la box-office chiar dacă joacă nou-veniți relative [ca în acest caz]. Vorbind de Aashiqui 2, este aceasta este situat în vremurile actuale și doar asemănarea are cu prima parte că este o saga adevărat-albastru romantic.

După ce a vizionat Aashiqui 2, doresc să clarifice un punct pertinent: Aashiqui 2 este * nu * avatarul actual al cultului Hrishikesh Mukherjee a lui clasic ABHIMAAN [1973]. Asta a fost tot despre filmul gelozie și ego-ul ciocniri între un cuplu căsătorit, care sunt cântăreți de redare, în timp ce Aashiqui 2 este complet diferit. Aashiqui 2 aduce înapoi amintiri de stea se naște, care a fost făcut de trei ori la Hollywood – în 1937, 1954 și 1976. Filmul Hollywood / s este considerată ca fiind una dintre cele mai dramele nituire Heartbreak pentru a lovi pe ecran de argint. Cu toate acestea, este important ca Aashiqui 2 se ridică la așteptările mamut, din moment ce AASHIQUI a lucrat timp de doi factori semnificativi – muzica splendida și coeficient emotional puternic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: