filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Absolut tot – Everything Everything (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stella Meghie
Actori: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Absolut tot – Everything Everything

Creșterea actori Amandla Stenberg și Nick Robinson va juca in Totul Totul, MGM și adaptarea cărții YA de Nicola Yoon aliaj Entertainment.

Stenberg a închis în mod oficial afacere lui în timp ce Robinson este în negocieri finale, potrivit unor surse interne.

romanul de debut a lui Yoon urmeaza Maddy, un adolescent care are imunodepresie severă combinată (SCID), o boală rară, care o face să fie alergic la practic orice. Ea și-a petrecut 17 de ani ascunde în casa ei, numai văzând mama ei și asistenta ei, Carla. Dar când un băiat pe nume Olly se mută în ușă următoare, Maddy începe să scadă în dragoste.

Stenberg va juca Maddy în timp ce Robinson va juca Olly, care se lupta cu proprii demoni.

Stella Meghie, care a făcut debutul regizoral cu caracteristică Jean de joneses, regizeaza proiectul, care este eyeing un început în septembrie. Les Morgenstein și Elysa Dutton din aliaj produc.

J. Mills Goodloe, care a scris scenariul pentru Blake Lively starrer Age of Adaline si Fox 2000 a lui viitoare drama film Idris Elba Munții între noi, a scris scenariul.

Cartea, care a ajuns pe rafturile magazinelor în septembrie anul trecut, prin intermediul Delacorte Random House, a debutat pe locul 1 pe lista de best-seller New York Times YA. Acesta a fost vândut în 34 de teritorii și 32 de limbi și a fost pe lista de best-seller NYT pentru un total de șapte luni.


Trailer Absolut tot – Everything Everything

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: