filme-online-banner

Acasa la coana mare 2 – Big Momma’s House 2 (2006) Online Subtitrat


Regia: John Whitesell
Actori: Martin Lawrence, Nia Long, Zachary Levi, Emily Procter
An: 2006
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Acasa la coana mare 2 – Big Momma’s House 2

Martin Lawrence revine in rolul agentului FBI Malcolm Turner, un maestru al deghizarilor, care intra iar sub (extra-large) acoperire, dandu-se drept corpolenta septuagenara “Big Momma”.

De data aceasta, sarcina sa este de a preveni un dezastru de proportii nationale, descoperindu-l pe creatorul unui periculos “vierme informatic” cu ajutorul caruia niste persoane rauvoitoare vor sa aiba acces la secrete guvernamentale.

Pentru agentul Turner, singura cale de a-si duce la bun sfarsit misiunea este aceea de a se infiltra in casa suspectului Tom Fuller (interpretat de Mark Moses) si a sotiei acestuia Leah (interpretata de Emily Procter), ca dadaca a copiiilor lor– Andrew, Carrie si Molly. Inca o data, Turner trebuie sa intre in pielea alter ego-ului sau, Hattie Mae Pierce, poreclita Coana Mare.

Sarcina lui Turner din filmul Acasa la coana mare 2 – Big Momma’s House 2, in calitate de dadaca nu este deloc usoara; intrucat trebuie sa gestioneze programul incarcat al celor trei copii ai familiei Fuller; sa efectueze numeroasele sarcini menajere si; in acelasi timp; sa adune informatii in secret despre “viermele informatic” creat de Tom.

Prin prezenta sa; Coana Mare ii ajuta pe membrii disfunctionalei familii Fuller sa-si refaca relatiile de familie perturbate si; in acelasi timp; acest lucru il face sa-si vada cu alti ochi membrii propriei familii; printre care fiul sau vitreg Trent (interpretat de Jascha Washington) si sotia sa Sherrie (interpretata de Nia Long).

De asemenea; Malcolm invata cum sa mentina echilibrul intre munca sa si responsabilitatile familiale. Desigur; a trebuit sa poarte rochii inflorate si sani falsi pentru a ajunge la aceste concluzii; dar ce conteaza?