filme-online-banner

Adevărul gol-goluţ – The Ugly Truth (2009) film online subtitrat

Gen: Comedie, Romantic
Scenariu: Nicole Eastman , Karen McCullah
IMDB Rating: 6.5
Regizor(i): Robert Luketic
Actori: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner

Katherine Heigl si Gerard Butler sunt atât de plăcută în “The Ugly Truth”, că este o rușine să strice petrecerea lor. Dar truda și să încerce așa cum se întâmplă, comedia mlaștini la predictibilitate neobosit și suprasolicitarea puzzle de cuvinte indecente.

Odată ce filmele au fost interzis să renunțe la f-cuvânt, la toate, dar în acest o, e doar o Salvo deschidere într-un bombardament termen oliță-gură. Heigl joacă Abby, producator de știri dimineața devreme pe un post de Sacramento, care este operat ca nimeni altul stație din istoria televiziunii. Ancorat de un cuplu certuri căsătorit, transmisia este tanking în rating, și așa seful ei forțează Abby pentru a aduce în Mike Chadway (Gerard Butler), o personalitate macho cablu locale ale cărui idei despre bătălia dintre sexe datează despre Alley Oop in Adevărul gol-goluţ.

La prima sa apariție, el se îndepărtează de la scenariul său, diagnostichează ancora ca victimă a soției sale de control freak și sugerează probabil am oprit dormit împreună. “Acest lucru este mare!”, A raves gestionarul de gară, în ciuda faptul că acest segment se execută atât de mult timp, aceasta pași pe primele cinci minute ale slotului de rețea de dimineață. Abby este o frumusete nebun care, desigur, in Adevărul gol-goluţ, nu se poate găsi un om, poate pentru că standardele sale sunt cele ale unui perfectionist. Un tânăr chirurg ortoped frumos (Eric Winter) intră în obiective turistice ei, după ce entorse glezna care se încadrează la un copac la fereastra dormitorului său privindu-l usuce, după un duș în timp ce ea încerca să salveze pisica ei. Asta e genul de lucru, nu ar fi sunteți de acord, ce se întâmplă mult prea rar în viață?

Mike, accidentat sex-talk guru, îi spune ea e ceea ce face toate miscarile gresite dacă vrea vreodată pentru a prinde pe tipul ăsta și începe de coaching ei. Deci, care tip se termina cu ea? Ghici. Filmul Adevărul gol-goluţ nu lasă o piatră neîntoarsă, inclusiv semi-obligatorie Beauty makeover montaj, în care Mike o consiliază pe cerințele unui sutien push-up și îi spune să dobândească parul mai lung. Uh, nu. Și când doctorul ia-o la un ballgame, Mike emite instrucțiuni pentru a căști ei, la fel cum un producător ar putea vorbi într-cască o ancoră de.