filme-online-banner

Adio dar mai stau puţin – A Long Way Down (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Producator(i): Nick Hornby , Jack Thorne
IMDB: 6,4
Regia: Pascal Chaumeil
Actori: Pierce Brosnan, Imogen Poots, Aaron Paul, Toni Collette

Există momente de tandrețe și emoția umană onest îngropate în frustrant “Adio dar mai stau puţin” dar trebuie să lucreze mult prea tare și dea prea mult credit pentru a exprimate supra-calificat pentru a apuca la ei. Bazat pe o carte lovit de Nick Hornby (“High Fidelity”, “About a Boy”), care conținea un câmp minat emoțional destul de sentimental că filmul a fost aproape de un deceniu pentru a intra în existență, chiar dacă bandwagon Hornby a fost plin în anii 00s, “Un Long Way jos” este un caz de manual de supra-direcție. Caractere râde prea tare; Scorul de Dario Marianelli alternează între strumming chitara wispy și-trăgând heartstring pian clinchet; caracterele de sinucidere literal dansa la “I Will Survive” la un moment dat. Ai idee. Emoție sinceră cade victima film saraci din nou.

Martin Sharp (Pierce Brosnan) vrea să se sinucidă în ajunul Anului Nou. El a scazut de la înălțimea de popularitate după un scandal sexual cu o minoră a distrus familia lui și vede nici un motiv pentru a merge pe dacă nu e celebru. El urcă pe acoperișul clădirii Toppers, un loc sinucidere notoriu; astfel notoriu că el conduce în alte trei persoane în această seară geroasă, fatală. Maureen (Toni Collette) are un fiu cu handicap sever și nu pot merge mai departe. Jess (Imogen Poots) este inima franta si J.J. (Aaron Paul) spune noi colegii lui pe care le are cancer la creier. Cei patru sunt de acord să amâne de viață se încheie până la Ziua Îndrăgostiților, păstrarea file pe celălalt în următorii lună și jumătate și, desigur, să formeze o legătură unică lor.

Când “Adio dar mai stau puţin” este outed în presă (se dovedește că tata Jess “este un politician celebru, făcând momeală pentru ei titluri tabloid), ele devin semi-celebrități. Pentru a scăpa de atenția, ei jet de pe la o statiune, zburda în surf, să crească mai aproape, să învețe importanța vieții, pentru a primi un bronz, etc.