filme-online-banner

Advantageous (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Familie, SF
Scenariu: Jacqueline Kim, Jennifer Phang
IMDB Rating: 6,3
Regizor(i): Jennifer Phang
Actori: Jacqueline Kim, James Urbaniak, Freya Adams

Prima caracteristica Jennifer Phang lui din 2008 a lui “Half-Life” este o altă persoană de gândire a lui SF poveste, aceasta expansiune pe o scurtă a făcut în 2012. Povestea unei luare mama în cele din urmă sacrificii disperate pentru a asigura un viitor pentru fiica ei într-o din ce în ce inaccesibil apropiat viitor, “Advantageous” prezintă o viziune distopică neconventionala, intim, care este puternic intrigant pentru un timp. Dar doar atunci când ar trebui să trecerea de la un accent pe idei la implicare emoțională, pic schimb creste mai lent și mai puțin captivant. Perspectivele de teatru sunt susceptibile de a fi de vânzări modeste, auxiliare puternic pentru un element care va multumi pe cititorii grave luminat futuriste mai mult Fanboys acțiune de film Advantageous.

Chiar mai mult decât “Half-Life”, “Advantageous” (co-scris cu plumb thesp Jacqueline Kim) este notabil pentru a avea o POV distinct feminin și teme într-un gen filmic care se intinde mai departe rar în această direcție decât introducerea protagonist ocazional de sex feminin în narațiunile în esență masculine. Acesta se alătură un club mic de filme (cum ar fi “Ploaie fără Thunder” și “Povestea Handmaid lui”, care iddddmagine un timp, nu mult timp de acum a evoluat ca tehnologic, dar se deplasează înapoi în ceea ce privește sociale pentru femei, care se trezesc mai mult în marfă și mai puțin politic / economic împuternicit decât oricând.

De fapt, Gwen Koh (Kim) pare a fi destul de câștigător în metropola ei anonime de o dată nespecificată în viitor. Deși o mamă singură, e în măsură să mențină o viață confortabilă pentru ea și de 13 ani, fiica, Jules (Samantha Kim), ca un purtător de cuvânt de profil înalt. Angajatorul este Centrul innocuously-sondare pentru Sănătate avansată și de zi, o societate care oferă căi tulburi, dar ademenitoare la tinerețe extins si frumusete – variații de ultimă generație pe cosmetice chirurgie-pentru cei care își pot permite.

Deși considerat inegalabil în slujba ei, cu toate acestea, a doua zi inevitabil vine atunci când încă-frumos, dar 40-ish Gwen este considerat prea bătrân pentru a fi de vânzare de tineret artificial. Acest lucru o pune într-o situație precară, ca chiar un student la fel de strălucitoare ca Jules nu este garantată un loc în școlile prep exorbitante scumpe care-sans mare averea familiei sau conexiuni – ofera destul de mult împușcat doar la ședere pe o cale de a adult succes. (Surprinzător, pic arată foarte puțin de probabil imense clasele de jos disperate, The Kohs au reușit până acum să stea departe de, deși ne-am înțelege cât de subțire plasa de siguranta separă oameni ca ei de la ea este.)

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: