filme-online-banner

Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur.

Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. Debandada care urmează are farmec, suspans și întorsături de situație mai spectaculoase și mai amuzante decât originalul (că doar nu degeaba e Guy Ritchie pe generic).


Regia: Guy Ritchie
Actori: Naomi Scott, Will Smith, Billy Magnussen
An: Filme Online 2019
Gen: Aventura, Comedie, Familie
IMDB: 7.6


Aladdin (2019) Online Subtitrat

Premiera in Romania 24.05.2019!


Trailer


Review

La doar câteva săptămâni de la lansarea lui Dumbo, o nouă adaptare live-action a Disney se pregăteşte să intre în cinematografe. După o promovare cu bucluc, din cauza comentariilor negative primite, într-o primă fază, de imaginea noului „duh din lampă” – un Will Smith neajutat suficient de efectele vizuale – majoritatea primelor reacţii ale bloggerilor şi jurnaliştilor de profil sunt pozitive.

„Aş zice că este al doilea cel mai reuşit remake al Disney după Pete’s Dragon. Bifează cu succes la capitolul aventură fantasy muzicală, glumele sunt reuşite, «Duhul» lui Smith are mult haz, personajele principale au farmec. E cu 20 de minute mai lung decât ar fi trebuit, însă în rest totul se îmbină perfect. Sunt foarte distractive secvenţele de final cu Will Smith!”, scrie pe contul său de Twitter şi blogger-ul de film Andrew Jones.

„Vă pot asigura că mare parte din îngrijorările voastre legate de Aladdin, în special cele legate de Will Smith, se vor risipi odată ce răsună prima secvenţă muzicală majoră. Însă titlul de «cel mai tare personaj» trebuie să îi revină lui Billy Magnussen [interpretul lui Prince Andrews, n. red.]. Ar putea fi un geniu al comediei în devenire.”, este de părere Rory Cashin, jurnalist la publicaţia irlandeză Joe.

„Despre Alladin – este o repunere în scenă luxuriantă, dar nu suficientă pentru a recrea cu succes deplin «O lume cu totul nouă» [tagline-ul de pe posterul filmului, n. red.].

Mena Massoud şi Naomi Scott sunt grozavi, iar Will Smith aduce o notă amuzantă abordării Duhului din Lampă, chiar dacă CGI-ul nu îl ajută aşa cum ar fi trebuit. Cu cât spunem mai puţin despre Jafar, cu atât mai bine”, notează DigitalSpy.com.

Aladdin, în regia lui Guy Ritchie, se va lansa în cinematografele noastre pe 24 mai.


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: