filme-online-banner

Alex Strangelove (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Craig Johnson
Actori: Ayden Mayeri, William Ragsdale, Madeline Weinstein
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Alex Strangelove (2018)

Alex Truelove (Daniel Doheny) este o școală superioară bine pregătită, cu o minunată iubită Claire (Madeline Weinstein) și un viitor luminos înaintea lui – și cu intenția de a-și atinge ultima etapă de adolescență pierzându-și virginitatea. Dar lucrurile se complică atunci când îl întâlnește pe Elliot (Antonio Marziale), un copil homosexual frumos și fermecător din cealaltă parte a orașului, care îl trimite pe neașteptate pe Alex într-o călătorie cu rollercoaster de explorare sexuală, lansând o aventură hilară și mișcătoare de iubire, prietenie în vremurile moderne eliberate și confuze. Scris și regizat de Craig Johnson (The Skeleton Twins, Wilson), produs de Ben Stiller, Nicky Weinstock și Jared Ian Goldman.

Această aură de jenă poate fi parțial atribuită producătorului Ben Stiller; a cărui influență este evidentă în scenele mai vulgare / în general farcice; cum ar fi un interludiu care implică un broască exotică a cărui piele; atunci când este lins; acționează ca un halucinogen.

Tonguerul nefericit mărturisește totul; de la un furtun de grădină cu un jet de iarnă (un adevărat vizionar de hazliță) într-un borcan tentant de Gummi Worms; care curând deversează într-un curcubeu puck-tastic. Dar Alex Strangelove influențează mult mai mult de fiecare dată când Johnson iese din zonele de confort pentru gen; ca atunci când Alex merge cu Elliott la un concert la Brooklyn și este ca și cum ar părăsi lumea filmului în urmă.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: