filme-online-banner

All Hallows Eve 2 (2015) film online subtitrat

Gen: Groaza
Scenariu: Jesse Baget, Elias Benavidez
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): Jesse Baget, Elias Benavidez
Actori: Landon Ackerman, April Adamson, Ali Adatia

All Hallows Eve 2 am aflat doar recent că acestea au fost a face o continuare a tot Hallows Eve. M-am gândit că unul a fost unul dintre cele mai bune antologiile de groaza in ani, caracterul clovn au avut a fost uber înfiorător și de neuitat pentru a spune cel mai puțin. După ce a auzit despre continuarea și văzând noul personaj, am fost foarte curios sa vad ce rezultatele au fost de gând să fie.

All Hallows Eve 2 fel urmează același format ca prima, dar are un simt diferit. Wrap în jurul valorii de abia acolo. O femeie este acasa, la Noaptea de Halloween și devine o bătaie în ușă. O bandă VHS urât este lăsat acolo și vede un om cu un dovleac masca pe la partea de jos a scărilor. (Chiar atunci și acolo, ați crede că ea ar suna doar la poliție …. dar atunci nu ar avea un film.) Desigur, ea doar se întâmplă să aibă un jucător VHS cuplat și începe uitam ceea ce este pe termen scurt povești care fac antologia de groază.

OK ca un film, nu e mult, dar un exemplu de unele foarte bine făcut pantaloni scurți de groază. Multe antologii de groază care ies avea întotdeauna un împuțit sau doi, dar nu aici. Toate poveștile sunt de fapt extrem de bine făcut. După cel 4, spuneam la mine, “OK, următoarea va suge.” Asta nu sa întâmplat. Am aflat după aceea că multe dintre pantaloni scurți de aici s-au dovedit în altă parte, dar aceasta este prima dată când au fost colectate într-un film. Am văzut Oferta de anul trecut și Jack Attack (featuring minunat Helen Rogers) a fost de fapt într-un alt antologie se pare totuși puțin văzut.

Toate în toate, aceasta a fost un mare spectacol. Eu chiar nu știu de ce nu au folosit din nou caracterul clovn, am auzit de ceva vreme în urmă el a fost mergi la a lua propria film, așa că poate de aceea. Punct slab filmului este înfășurării, destul de dezamăgitoare de la cel din primul film a fost atât de puternic.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: