filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

All the Money in the World (2017) Online Subtitrat


Titlu original: Pentru toţi banii din lume
Regia: Ridley Scott
Actori: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis All the Money in the World

Pentru a-și recupera fiul, Gail din filmul All the Money in the World are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili.

În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty. O cursă pe viață şi pe moarte “Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere. Iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

Răpirea adolescentului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer) are un efect devastator asupra mamei sale, Gail (Michelle Williams).

Un film inspirat din fapte reale, Pentru toţi banii din lume – All the Money in the World îi aduce pe marile ecrane din 2 februarie pe. Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub îndrumarea legendarului regizor Ridley Scott.

Potrivit USA Today, actrița Michelle Williams a primit mult mai puțini bani decât Mark Wahlberg pentru refilmarea unor scene din All the Money in the World. Pelicula a reintrat în producție după ce Kevin Spacey, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală, a fost înlocuit cu Christopher Plummer.

În decembrie, Ridley Scott a declarat că actorii vor reveni pe platourile de filmare fără a fi necesare remunerații suplimentare. Mai ales că înlocuirea lui Spacey a costat deja pelicula aproximativ 10 milioane de dolari. Unele surse au confirmat însă faptul că Wahlberg și-a negociat reîntoarcerea pe platou și a primit. Astfel, în jur de 2 milioane de dolari.