PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Alpha and Omega Family Vacation (2015) film online subtitrat

Regia: Richard Rich
Scenariu: Tom Kane
Actori: Ben Diskin,Kate Higgins,Lindsay Torrance,Dee Dee Greene,Mike Jacobs,Mella Leigh
Anul: 2015
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

În Jasper National Park Canada, Kate începe școala Alpha cu tatăl ei și crește ca Alpha deplin instruit, dar în prima ei vanatoare de ea centrează trasee cu doi lupi din pachetul de Est, care sunt lipsite de alimente pe teritoriul lor și aproape înceapă un război . Cele două pachete au avut o rivalitate amar încă Tony poruncit lupii de Est să treacă peste pe teritoriul de Vest (împotriva legii pachet) pentru a obține hrană suficientă. Winston și Tony întâlni o noapte și de a asigura Kate să se căsătorească Garth (Chris Carmack), fiul lui Tony. Kate, având un sentiment de responsabilitate și datoria, este de acord pentru binele ambalajului și îndeplinește Garth la urletul Rock.

Garth pare perfect, in Alpha and Omega Family Vacation, cu excepția faptului că el are un urlet groaznic. Kate, luat prin surprindere, frunze și are o discuție cu Humphrey despre Garth, atunci când dintr-o dată sunt tranchilizat de unele rangerii parcului și luat la Sawtooth National Recreation Area din Idaho, unde se întâlnesc jucător de golf și Marcel caddy lui Paddy. Humphrey și Kate să învețe că au fost relocate a repopula specia. Acest îngrozește Kate, dar intrigi Humphrey, astfel că el poate fi cu Kate, dar după venirea la un acord, Marcel și Paddy ajuta lupii se întoarcă acasă la Jasper Park.

Cele două pachete descoperi că Kate a dispărut. Tony avertizează că Winston în următoarea lună plină, dacă Kate nu se întoarce să se căsătorească cu Garth, războiul va fi declarat pe teritoriul lor. Sora lui Kate Lilly, dar a dezvoltat o pasiune pentru Garth și sugerează că ea-i arate în jurul. Și Kate Humphrey lui duc acasă se taie scurt, la o stație de gaz, în cazul în care Humphrey este confundat cu un lup turbat după ce mănâncă o prăjitură umplută cu cremă. Kate atacă un om cu arma, iar cei doi fac fugă în pădure. În timpul călătoriei lor spre casă, in Alpha and Omega Family Vacation, trec o râpă periculos cu Humphrey salvarea Kate la o scădere urât.

În dimineața următoare, Marcel și Paddy găsi lupii și le direct la un tren pe un munte de zăpadă care le va lua pentru a Jasper. Urca pe munte, Humphrey intalneste un pui de urs grizzly, acesta nu a văzut lupi, dar un mishapy devine rănit Cub înfurie un trio de urși adulți. Kate vine la salvare Humphrey și după un diapozitiv dur jos de pe munte reușit să urce la bordul trenului care trece in animatia Alpha and Omega Family Vacation.