filme-online-banner

Altar (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza, Mister
Producator(i): Nick Willing
IMDB: 6.0
Regia: Nick Willing
Actori: Steve Oram, Olivia Williams, Matthew Modine, Richard Dillane, Rebecca Calder

Meg Hamilton (Olivia Williams) restabilește case istorice. Asta e ceea ce ea și familia ei la casa Radcliffe, un conac mărunțire, izolat în mauri britanice aduce. Soțul ei, Alec (Matthew Modine) este un artist luptă, cine e fericit pentru a apela Radcliffe loc acasă, pentru a lucra pe arta sa, în timp ce Meg merge pentru a lucra la remodela sa. Acest loc este de gând să facă o mare Cazare si mic dejun într-o zi în curând in Altar?

“Am un sentiment aceasta casa este plin de surprize”, spune Meg. Destul de sigur, este, dar nu este destul de plin cu tipul de surprize le-a avut în minte. Încet, Meg și Alec și cei doi copii, Penny (Antonia Clarke) și Harper (Adam Thomas Wright), începe să observe lucruri ciudate se manifestă în interiorul casei. E o doamnă văzut rătăcire în jurul, umbre inexplicabile în facute casei, ferestre de închidere pe cont propriu, și colab. Alec este in curs de dezvoltare, de asemenea, un obicei ciudat și necaracteristic: închirierea de sânge. Meg nu este tipul de femeie care îi place soțul ei a sângera peste tot în timp ce dă un masaj spate. Poate că are ceva de-a face cu descoperirea unei camere urcat în casă, care este de fapt un Altar pentru sacrificiu uman.

Altar este un film interesant, în măsura în care nu se teme să ia o abordare încet-ardere spre groaza. Lucruri vin încet, în degradeuri mici. Dar funcționează. Portretizarea Olivia Williams de Meg Hamilton este bine executată suficient pentru abordarea declarat a fi eficiente. Meg, la început, pe care îl joacă pe orb și fără griji, ca indicii la rele casei veni. Nu e superstițios și, prin urmare indiferent. Cel puțin în scenele de la cazul în care ea vorbește cu copiii ei despre asta. Există scene unde a permite, când e singură, ea este total speriat.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: