filme-online-banner

Alyce (2011) film online subtitrat

Regia: Jay Lee
Actori: Jade Dornfeld, Jake Thornton, Gus Krieger, Tamara Feldman, Siri Baruc, James Duval
Anul: 2011
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 90 minute
IMDB: 5.5

Uneori doriți un film să clipească pe ecran și să vă amuz pe mai multe niveluri. Nu vrei să cred că prea adânc, cu toate acestea … comentariul este acolo, dacă simțiți nevoia să-l caute. Asta e exact ceea ce am primit, atunci când m-am așezat pentru a viziona Alyce ucide. M-am bucurat dracului de Alyce ucide!

Deci, de altă zi am făcut o excursie la Redbox și a adus acasă Thale și Alyce ucide. M-am uitat Alyce ucide în primul rând, gândindu-mă că mi-ar lua cea mai mică dintre cele două din drum. Am auzit nimic, dar lucruri mari de la prieteni care au vazut Thale și m-am gândit că a fost să fie mai bine experiența cinematografică. Ei bine, eu sunt aici să vă spun că m-am înșelat.

Alyce Oameni este cea mai recentă versiune de la scenaristul / regizorul Jay Lee … omul care ne-a adus Zombie Strippers. Pentru că, sincer vorbind … Cine naiba nu-i place unele Decapanti Zombie ??! Nu-mi pasă de ce de mers pe jos de viață ai poticnit de … dacă Decapanti Zombie este pe cale să vină la televizor și aveți curajul de a ajunge pentru telecomanda … nu există nici un suflet în interiorul că înveliș al tău. Ok … asta e de pe pieptul meu. Lee afișează un sens foarte poruncitor cinematografiei cu Alyce ucide. Filmul este mult mai restrâns și singular în domeniul de aplicare … și niciodată nu se simte din domeniul realității. Lee face o treabă bună de a echilibra toate lucrurile cerebral cu umor negru ca păcat întâmplă peste tot în jurul. Chiar și tranzițiile de la un act la altul simt organic. El a împușcat chiar filmul însuși … care, este dincolo de impresionantă … ca cinematografia este elegant și adaugă multe straturi pe povestea în sine. Omul cu siguranță știe cum a încadra o fotografie. Dacă nimic altceva … filmul este frumos pentru o afacere cu buget redus.

Dar, nu vă faceți griji … nu e mai mult. Mult mai mult. Alyce Oameni este unul dintre acele filme pe care le începeți să vizionați ca un singur lucru … doar pentru a fi condus pe un coridor întunecat, deoarece forma-schimburi în ceva complet diferit, menținând în același timp aceeași structură de bază pe care le-ați familiarizat deja cu tine.

Premisa este simplistă în explicație încă, complex în execuție. Magnetice Jade Dornfeld titrează imaginea ca titular Alyce, care, după ce “accidental” împingând un prieten pe viață de pe marginea unei clădiri, spirale de sub control și în mod liber scufundări într-un abis de droguri încărcat de vinovăție și auto-tortură . Dornfeld joacă fiecare aspect al Alyce atât de natural și tăcere carismatic. Care este uimitor având în vedere cât personajul morphs în mai multe încarnări ale ei … până în cele din urmă îmbrățișând partea ei psihotic. Este un iad de un rol de a scoate … și Dornfeld o face aparent efort.

Restul distributiei runde frumos. Superba Tamara Feldman joacă BFF Alyce lui, Carroll. E o vedetă-suflet supt care crede lumea se invarte in jurul ei. Tracey Walter, care fanii viclean de filme 80 vor aminti cu siguranță ca hoț de bijuterii din Conan Distrugătorul, apare ca supărat-dropping ban proprietar. În afară de Jade Dornfeld, Tho … pe de altă performanță cu adevărat memorabil aparține Eddie Rouse ca împingătorul de droguri cu creierul, Rex. În opinia mea, el este scena-hoțul a filmului. El oferă fiecare dintre liniile sale ample cu fervoarea unui actor în căutarea de a câștiga următoarea Premiul Academiei. De ce nu? Într-o lume doar, Rouse ar găsi într-adevăr un fel de recunoaștere pentru eforturile sale în acest film. Fiecare gest facial și semne de punctuație verbală este memorabil în felul în care personajul lui strecoara in subconstientul tau si ramane acolo. Iadul … Rex este încă în viață în gândurile mele undeva.