seriale-online-banner

In serialul Zei Americani – American Gods online subtitrat, cu foarte puțin timp înainte de a fi eliberat din închisoare, Shadow află că mult-iubita sa soție a murit într-un accident de mașină. Este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primește de la soartă taciturnul, dar puternicul bărbat. Se trezește în curând angajatul unui vânzător ambulant carismatic, dl. Wednesday, și este atras într-un conflict între vechii și noii zei ai Americii.

După ce şi-a câştigat celebritatea interpretând un rol principal în serialul The 100, britanicul Ricky Whittle interpretează unul dintre cele mai râvnite roluri masculine ale momentului: Shadow Moon, un bărbat care iese din închisoare după trei ani de detenţie pentru a afla că soţia tocmai i-a murit într-un accident de maşină. În drumul spre oraşul de baştină, Moon îl întâlneşte pe domnul Wednesday (Ian McShane), care se oferă să-l angajeze ca om bun la toate. Lipsit de alternative şi intrigat de aura de mister din jurul lui Wednesday, taciturnul Moon va accepta oferta, neştiind că tocmai a devenit aghiotant într-un război de proporţii.

Ecranizările după surse literare extrem de populare pot supăra uneori din cauza zgârceniei cu care scenariştii aleg să ofere informaţii. Pe lângă alte exemple mai mult sau mai puţin recente, precum Preacher şi Legion, American Gods va fi frustrant pentru cei care ştiu cine este domnul Wednesday şi care sunt planurile sale. Pentru ceilalţi, serialul brodează excelent posibilităţi pentru episoade viitoare, lăsând spectatorii să afle detaliile în ritmul protagonistului. Evident, spectatorii vor fi nevoiţi să accepte acest ritm.


Regia: Bryan Fuller, Michael Green
Actori: Ricky Whittle, Emily Browning, Crispin Glover
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Mister
IMDB: 8.0


American Gods SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

American Gods SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08


Trailer American Gods (2017)