filme-online-banner

Amintiri readuse la viaţă – Birth (2004) film online subtitrat

Regia: Jonathan Glazer
Actori: Cameron Bright, Anne Heche, Nicole Kidman, Lauren Bacall, Alison Elliott
Anul: 2004
Gen: Drama, Romantic, Mister
Durata: 100 minute
IMDB: 6.1

Nimeni nu vede băiețelul intra în apartament, dar dintr-o dată acolo el este, un străin în sala de la o petrecere de ziua de familie. “Eu sunt Sean”, spune el. Sean este numele soțului Annei, care a murit în urmă cu 10 de ani. Numele băiatului este Sean, dar asta nu e ceea ce înseamnă că el. Ceea ce înseamnă că el este Sean și că atunci când Sean a murit în timp ce faci jogging in Central Park, a fost renăscut și acum aici el sta, varsta de 10 ani.

Având în vedere că primele două scene de “Amintiri readuse la viaţă” arată moartea și nașterea, suntem pregătiți pentru reîncarnare. Ceea ce nu mă așteptam fost un film care tratează ca adulti inteligente, sceptici s-ar putea. Ei nu cred în reîncarnare. Nici original Sean; filmul se deschide cu un ecran negru si l-am auzit oferindu-un discurs: “. Ca un om de știință, eu doar nu cred că mumbo jumbo”

“Amintiri readuse la viaţă” este un thriller eficient tocmai pentru că este adevărat la modul în care oamenii s-ar putea comporta sofisticate în această situație. Personajele sale nu sunt creaturi de film, creduli, emoționale și sa mutat rapid la lacrimi. Sunt realiști, bogat, un pic ros. La început, râd pur și simplu la băiat (Cameron Bright). Chiar și atunci când el pare să știe lucruri pe care doar soțul ei ar ști, Anna (Nicole Kidman) este lent pentru a permite se a fi convins. Ea a iubit și l-au plâns Sean de mult timp, dar după 10 de ani, este timpul să-și reia viața ei, și ea a anunțat doar logodna cu Iosif (Danny Huston).