filme-online-banner

Android – The Machine (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, SF
Producator(i): Caradog W. James
IMDB: 6.1
Regia: Caradog W. James
Actori: Toby Stephens, Sam Hazeldine, Pooneh Hajimohammadi, Caity Lotz


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Android – The Machine

Doi ingineri specializați în inteligență artificială își adună forțele pentru a crea primul robot cu conștiință de sine. Un inginer veteran în IA (inteligență artificială) speră în secret să dezvolte o tehnologie pentru a-și ajuta fiica bolnavă, chiar dacă acest lucru presupune o sponsorizare din partea Ministerului Apărării. Acestuia i se alocă un nou partener, o tânără talentată în domeniul inteligenței artificiale, odată ce descoperirile ei sunt recunoscute de către Ministerul Apărării.

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când Ministerul Apărării preia conducerea și duce munca cercetătorilor la un cu totul alt nivel; învățând robotul să ucidă și să urmeze instrucțiunile Ministerul Apărării folosindu-se de noul său corp; care este aproape indestructibil.

Un film cu buget mic…De ce oare nu se realizeaza filme de genul acesta insa mult mai complexe si mai sofisticate;cu un buget mai mare si se fac remake-uri inutile gen spiderman sau superman?Imi imaginez acest The Machine cu efectele si impactul filmului Terminator…de ce se copiaza aceleasi idei de film cu super-eroi expirati si nu se acorda o sansa unor idei noi si reale; de ex.The Machine…