filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Annabelle Creation – Annabelle 2 (2017) Online Subtitrat


La mai multi ani dupa moartea tragica a fetitei lor, un creator de papusi si sotia lui din filmul Annabelle Creation – Annabelle 2, primesc in casa lor o maicuta si mai multe fetite venite de la un orfelinat desfiintat. Cu totii devin curand tintele lui Annabelle, papusa posedata confectionata candva de barbat.

De data aceasta e prezent publicului chiar inceputul papusii, de la prima ei casa din camera unei fetite la prima ei posedare a sufletului unei fetite. Dupa o scurta aparitie in ,,Traind printre demoni,” urmata de un rol in propriul film, descoperim originea papusii care i-a ingrozit, dar si captivat, pe spectatorii de pretutindeni.

Povestea incepe la mijlocul anilor 1940, iar actiunea se petrece zece ani mai tarziu, de la mijlocul anilor ’50 pana la sfarsitul acestora, explicand si cronologia deja stabilita in ,,Traind printre demoni” si ,,Annabelle“. Iar din moment ce Annabelle a fost creata din dragoste, dragostea unui tata pentru fiica lui, scenaristul Dauberman a centrat fundatia caracterului sinistru al acesteia pe tragedia suprema, pierderea unui copil si cat de mult sunt dispusi parintii sa isi aline durerea.


Regia: David F. Sandberg
Actori: Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Mark Bramhall
An: 2017
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: