filme-online-banner

Annie (1982) Film Online Subtitrat


Regia: John Huston
Actori: Aileen Quinn, Albert Finney, Carol Burnett
An: 1982
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Annie (1982)

Annie este un copil orfan care trăiește într-o casă de copii condusă de bătrâna și avara Miss Hannigan. Ea dorește să-și găsească familia și de mai multe ori a încercat să fugă. Un miliardar plictisit vrea să ofere un dar de Crăciun, o seara în casa lui, unui copil orfan. Trimisă de acesta, secretara o alege pe Annie. Sinceritatea și puterea de a iubi ale micuței îl cuceresc pe miliardar, care nu precupețește nimic în încercarea de a-i găsi pe părinții naturali ai ei.

Aileen Quinn ca ea a bătut toată lumea. Cu acea fata draga, acea voce frumoasă, ea a făcut o slujbă fabuloasă creând personajul. Albert Finney ca tata Warbucks a fost minunat! A avut acea atitudine “de afaceri”, care a crescut într-o iubire sinceră pentru această mică orfană cu capul roșu. Carol Burnett a fost minunat ca doamna care a condus orfelinatul. Ea a început să bâjbâie și să se topească (și bea), dar după cum se dovedește, are o dragoste pentru acești orfani.

Nu există nicio comparație cu cea mai nouă versiune. Nu văd pe nimeni altcineva să joace aceste părți mai bine decât Quinn, Burnett și Finney. Pur și simplu nu este același lucru. Dacă doriți un muzicale frumos cu atribute de distracție iubitoare, vă rugăm să vedeți acest film! Copiii tăi te vor iubi pentru asta.