PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Anthony Zimmer (2005) film online subtitrat

Regia: Jérôme Salle
Actori: Olivier Chenevat, Alban Casterman, Luc Chavy, Richard Delestre, Yann de Monterno
Anul: 2005
Gen: Crima, Drama, Romantic
Durata: 89 minute
IMDB: 6.3/10 din 4768 voturi

Anthony Zimmer este un criminal de carieră geniu dorit de poliție din întreaga lume. El a folosit metode ingenioase pentru a spala bani legal, folosind societăți fictive care depune procese împotriva firmelor afara Franței. Anthony Zimmer este de asemenea urmărit de “baronii Guler alb” -a puternic grup mafiot rus cu care a făcut-o o dată de afaceri. Zimmer este un personaj evaziv, cu toate acestea, fără nici o descriere cunoscut de apariția lui dupa o interventie chirurgicala sau plastic recent. Unul detectiv standout numit Akerman (Sami Frey) se apropie de capturare creierul penale; el știe că Zimmer va risca totul pentru a reuni cu iubitul a lăsat în urmă, Chiara Manzoni (Sophie Marceau), care nu a văzut de la chirurgie plastica sa.

Anticipând o reuniune cu Anthony Zimmer, Chiara ajunge la un restaurant, în cazul în care ea primește un mesaj de la prietenul ei, spunându-i să “ridice” un străin a cărui aspectul general se potriveste propriu în scopul de a induce în eroare urmăritorii săi. Placi Chiara un TGV tren de mare viteză și alege François Taillandier (Yvan Attal), un translator în vârstă de 38 de ani bland care citește romane polițiste și a cărui soție la părăsit în urmă peste șase luni. Fascinat de această femeie frumoasă misterios, François are dificultati de concentrare pe iaurt și lectura lui. Când ajung la Cannes, Chiara invita François să rămână peste cu ea la Carlton Hotel. De asemenea, ea îi dă un ceas care poartă numele lui Anthony Zimmer pe spate.

În dimineața următoare, François se trezește singur și se trezeste ținta de două Hitmen. El scapă frenetic și caută adăpost la o secție de poliție din apropiere. Acolo, el se împrietenește cu locotenentul Camel Driss (Samir Guesmi), care-l oferă cu haine și o cameră de la un spital din apropiere. Ei descoperă că Chiara verificat din Carlton Hotel în acea zi. Driss consideră poveste François “după ce a văzut o gaură de glonț în camera de hotel, care este acum ocupat de membrii baronilor gulerul alb si liderul lor, Nassaiev (Daniel Olbrychski). Mai târziu în acea noapte, Driss este ucis.