filme-online-banner

Antichrist (2009) film online subtitrat

Gen: Drama, Groaza
Scenariu: Lars von Trier
IMDB Rating: 6,6
Regizor(i): Lars von Trier
Actori: Willem Dafoe, Charlotte Gainsbourg, Storm Acheche Sahlstrøm

Capitolul unu Antichrist: Durerea: În timpul înmormântare lui Nick, soția se prăbușește. Celelalte au plâns adună în jurul ei, fețele lor neclară. Petrece luna următoare în spital, și în afară de constiinta si cu conceptul putin din timp, ea trezește schilodit de durere. Soțul ei, un terapeut, este sceptic în grija psihiatrice ea primește și ia-l pe el să o trateze cu psihoterapie. După o perioadă de mai puțin de fructuoasă la domiciliu, timp în care ea încearcă să se elibereze de durerea morții copilului ei si a dependentei de droguri psihiatrice, el decide să încerce terapia de expunere. Într-o cabină izolată din pădure (numite în mod corespunzător Eden), unde a petrecut timp cu Nick vara trecută în timp ce scris o teză despre gynocide, el învață că ei mai mari centre de teama cu privire la structura și vegetația din jur. În timpul călătoriei de Eden, în timp ce ea doarme, el întâlnește o căprioară care arata nici o teama de el. Ca cerbul întoarce să plece el vede o căprioară moartă agățat pe jumătate din uter.

Capitolul doi Antichrist: Pain (Chaos domniei): Cuplul continua spre cabana. La întâlnirea unei punte, ea este depășită de frică. Ea ezită și apoi sprinteaza peste pod și în pădure, lăsându-l să urmeze după ea. În timpul sesiunilor de psihoterapie devine din ce în ce durerea lovite și maniacale. Mediul înconjurător cabina devine tot mai sinistru. Ca ghinde aruncă cu cabina ca focuri de armă rapid, el se trezește pentru a găsi mâna acoperită cu căpușe umflate, iar la încheierea acestui capitol el vine într-o vulpe auto disemboweling care rostește cuvintele “domnește haosul.”

Capitolul trei Antichrist: Disperare (Gynocide): El găsește studii tezei soției sale: imagini de vrăjitoare-vânători și un album plin cu articole și note pe teme misogine. Scrierile ei devine mai frenetic si ilizibile ca paginile merge mai departe. Este dezvăluit faptul că, în timp ce scris teza ei, a venit să creadă că toate femeile sunt în mod inerent rele. El este respins de acest lucru și reproșează ei pentru cumpărarea în credințele gynocidal ea a stabilit inițial la critica.

Capitolul patru Antichrist: trei Cerșetorii: Câteva ore pasa. Noapte cade și ea cere scuze pentru el, plângând abundent. Ea încearcă să găsească cheia pentru deszăvorî tocilă, dar nu se poate localiza. Cu un efort comun sunt în măsură să-l trage înapoi în interiorul cabinei. El o întreabă dacă ea a vrut să-l omoare și ea răspunde “nu încă”, adaugand criptic că “atunci când ajung cei trei cerșetori cineva trebuie să moară.” Există un flashback la o viziune alternativă a prolog în care vede ceea ce a fost pe cale să se întâmple la Nick și nu acționează. Nu este clar dacă acest lucru este menit să fie realitate sau doar o viziune imaginat simptomatic de vinovăție extreme.