filme-online-banner

Apariţia – The Apparition (2012) Online Subtitrat


Regia: Todd Lincoln
Actori: Julianna Guill, Sebastian Stan, Luke Pasqualino, Ashley Greene, Tom Felton
Anul: 2012
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 82 minute
IMDB: 4.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Apariţia – The Apparition (2012)

Ben (Sebastian Stan) și Kelly (Ashley Greene) încep să fie îngroziți de fenomenele ciudate care se întâmplă în casa lor. Singura explicație este aceea că, fără să vrea, au eliberat un spirit în cursul unui experiment paranormal de la facultate, iar acesta nu le mai dă pace. Prezența terifiantă se hrănește cu temerile lor, îi urmărește și îi torturează oriunde ar încerca să se ascundă. Ultima lor speranță este un expert în fenomene paranormale (Tom Felton), dar chiar și cu ajutorul lui pentru tânărul cuplu s-ar putea să fie prea târziu…

Un thriller cu nuante de horror placut; urmarindu-l mai mult din curiozitate; in ciuda unor pareri mai contrare; si nu a fost deloc rau; mai ales atunci cand il urmaresti cu un grup de prieteni; seara tarziu. Singurul neajuns probabil este conferit de acele momente de asteptare continua; pana la declansarea actiunii; ce totusi este prea subita; avand in vedere ca intregul joc se constituia; sau mai bine spus se baza pe el; iar cand apare dintr-o data; parca nu este ceea ce astepti.

Dar per ansamblu merge vazut; cu atat mai mult seara; extrem de deschis si de rabdator pentru a putea trai la unison cu protagonistii. Chiar il recomand; desi ca rezerva; sau mai bine spus prima varianta; as propune “The Possession”; pe care l-am gasit mai terifiant.