PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Ashley Madison Sex Lies & Cyber Attacks (2016) Film Online Subtitrat in Romana


Ashley Madison Sex Lies & Cyber Attacks online subtitrat este povestea șocantă a scandalului legat de hacking a lui Ashley Madison. Datele a circa 32 de milioane de utilizatori ai site-ului de întâlniri extraconjugale Ashley Madison, victimă a unui act masiv de piraterie informatică în luna iulie, au fost postate online.

Datele furate, care conțin sume plătite, adrese de e-mail, numere de telefon ale utilizatorilor site-ului descris de Wired ca fața ascunsă a internetului (‘dark web‘) sunt acum accesibile. Site-ul a suferit un atac informatic acum o lună — în cadrul căruia au fost furate datele unui număr mare de utilizatori — comis de un grup autointitulat ‘The Impact Team’.

Acesta a amenințat că publică dosarele clienților, fotografii cu nuduri și convorbiri dacă site-ul nu se închide. Și au pus amenințarea în aplicare în noaptea de marți spre miercuri, potrivit Wired. Site-ul Ashely Madison, al cărui slogan este ‘Life is short. Have an affair‘ și care numără peste 37 de milioane de utilizatori, este specializat în întâlniri extraconjugale. Pe site-ul creat în 2001 sunt înscrise persoane din 46 de țări. Filmul Ashley Madison Sex Lies & Cyber Attacks online subtitrat este un documentar ce prezinta exact tot ce s-a intamplat.


Regia: Havana Marking, Marc Morgenstern
Actori: Rebecca Humphries, Noel Biderman, Jeremy Bullock
An: 2016
Gen: Documentare, Crima, Istorice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare