filme-indiene-banner

Asoka (2001) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Indiene, Istoric
Scenariu: Saket Chaudhary, Santosh Sivan
IMDB Rating: 6,7
Regizor(i): Santosh Sivan
Actori: Shah Rukh Khan, Kareena Kapoor, Danny Denzongpa

Filmul cronica prima parte a vieții împăratului Asoka. Ea începe cu cariera ca un general în Takshashila (zilele noastre Punjab) și se termină cu cucerirea sângeroasă a țării Kalinga (zi moderne Odisha stat)

Împăratul Chandragupta Maurya, marele tată de Asoka, a imperiului Maurya, a decis să îmbrățișeze jainism și abdice tronul imperiului în favoarea fiului său Bindusara. Dar nepotul său, prințul Asoka, susține sabia. Vechea Împăratul explică faptul că această sabie este ca o sabie rău oricine este nevoie, se cere sânge și distrugere.

Câțiva ani mai târziu, prințul Asoka Maurya (Shah Rukh Khan), acum un tânăr curajos, se lupta șeful rebel de Taxila pentru împărat și tatăl său. El a cifrele care său mai mare fratele vitreg Susima Maurya (Ajith Kumar), care are, de asemenea, un ochi pe tronul imperiului, a reținut în mod deliberat de la întăriri care sosesc, dar învinge inamicul cu toate acestea. Asoka revine la capitalul victorios și se confruntă Susima. Mai târziu, Susima încearcă asasineze Asoka în timp ce el este scăldat. Lupta dintre căpeteniile face împărat nefericit și a dispune împărăteasă Dharma (Subhashini Ali) pentru a controla fiul ei Asoka. Ea obligă să părăsească temporar Asoka de capital pentru a conduce viața unui om obișnuit. Prințul este dezamăgit, dar lasă totuși.

Asoka, singur și deghizat ca un călător obișnuit, plimbari la sud. În călătoriile sale, el întâlnește o fată frumoasă Kaurwaki (Kareena Kapoor) și se încadrează în dragoste cu ea. El dezvoltă, de asemenea, o relație bună cu fratele ei mic Arya. Soldații din Regatul Kalinga sunt alungare ei și Arya. Ele sunt pe fugă, împreună cu protectorul lor credincioși Bheema (Rahul Dev). După salvarea de vieți lor, Asoka se prezintă ca Pawan, ascunde adevărata identitate. Kaurwaki și Arya sunt printesa si printul Kalinga, care a fugit de la regatul lor, atunci când primul-ministru asasinat părinții lor și a preluat puterea. Mai târziu, Asoka și Kaurwaki obține secret căsătorit.

Curând Asoka este chemat de imparatul Bindusara la capitalul. Împăratul expedieri Asoka pentru a potoli o rebeliune în Ujjaini. Înainte marș spre vest, Asoka călătorește în Kalinga pentru a satisface Kaurwaki. Imposibil să o găsim, și nu știe că a intrat în ascuns, el este informat de către general, Bheema care au fost sacrificate. O inima franta Asoka tentative de suicid, dar este salvat de Virat (Danny Denzongpa), care jură mai târziu să-l protejeze. Mad cu durere și furie, Asoka conduce o represiune brutală în Ujjaini. Asasinii trimise de Susima rani Asoka într-o bătălie și Virat îl salvează. El este dus la o mănăstire budistă la Vidisa pentru a recupera.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: