filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Atacul asupra gigantilor – Attack on Titan (2015) film online subtitrat

Regia: Tetsuro Araki
Actori: Yuki Kaji, Yui Ishikawa, Marina Inoue
Anul: 2015
Gen: Animatie, Actiune, Fantezie
IMDB: 7.4/10

Tot ce a făcut în Atacul asupra gigantilor, dar ceea ce nu se face în joc este distractiv. Această acțiune RPG are unele noutate cu Manevra Omni-Directional (ODM) uneltele și câteva capcane Titan misto, dar pe ansamblu, completarea misiuni este o sarcină repetitivă plictisitor.
Story Mode lovește toate punctele complot majore ale anime la antrenament cadeții “până la ultima lupta titan, in Atacul asupra gigantilor, dar face acest lucru într-un mod amestecate care e enervant să urmeze. Există misiuni separate pentru Eren, Mikasa, Armin, Levi, și Sasha. Completarea misiuni deschide mai multe misiuni pentru diverse personaje, dar ordinea cronologică nu este întotdeauna în totalitate evident. Că scopul este important pentru o poveste de coeziune, deși, deoarece unele caractere misiuni va debloca continuu și veți pierde puncte de complot majore dacă nu sari la caracterul corect.
Chiar mai rău, mecanica și misiunile de luptă sunt incredibil de plictisitoare. Nu e noutate pentru swinging în jurul cu uneltele ODM care a trecut gât Titans “în primele misiuni, dar poarta repede oprit atunci când uciderea Titans este la fel de ușor ca un combo una sau două grevă. Ca cele mai multe misiuni sarcină vă cu eliminarea tuturor titani într-o zonă, majoritatea de joc la fel se simte ca o corvoada monoton. Există diferite dimensiuni și tipuri de inamici, cum ar fi jumping, crawling, mici, și titani anormale sălbatice. Am apreciat varietatea vizual, dar uciderea ei încă a venit la executarea același model in Atacul asupra gigantilor.
Când nu sunteți atribuit de vânătoare în jos titans, atunci esti completarea alte sarcini plictisitoare. Un tip misiune necesită să colecteze enervant greu pentru a găsi elemente. Deoarece fiecare element este reprezentat de un mic glob albastru, luminos, sunt greu pentru a vedea în timp ce evitarea titani și swinging pe străzile orașului.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: