filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Atenţie nu ne supăraţi – Watch Out We’re Mad (1974) film online subtitrat

Alt titlu: altrimenti ci arrabbiamo!
Regia: Marcello Fondato
Actori: Bud Spencer, Manuel de Blas, Terence Hill, Donald Pleasence, Giancarlo Bastianoni
Anul: 1974
Gen: Actiune, Comedie
Durata: 101 minute
IMDB: 7.4

Undemanding, toate de acțiune italian comedie care este încă distractiv astăzi “Atenţie nu ne supăraţi”.
Un alt șaptezeci flashback, acest lucru a făcut în mod regulat de jumătate din multe din Marea Britanie duble facturile. Pe vremea când copiii s-au servit fără sfârșit (fără vărsare de sânge) pumnul-lupte și accidente rutiere pentru divertisment. Nimic în neregulă cu faptul că, mai ales atunci când sunt bunatatile Bud Spencer și Terence Hill. Actorii mici și mari joacă șoferii de raliu care lega primul loc într-o cursă mare. Ei trebuie să împartă premiul, un brand frumos nou Dune Buggy, culoare roșie, cu un top galben.

În timp ce ei ceartă pe care ajunge să-l păstrați, buggy se distruge într-un argument cu gangsteri locale. Cei doi cere crimeboss locale, in “Atenţie nu ne supăraţi”, frumos la inceput, pentru a înlocui masina naufragiat. El refuză, pentru că el încearcă să perfecționeze imaginea lui cea rea, ajutat de un psiholog de alune (Donald Pleasence). Seful trimite slujitorii lui să șteargă duo aparent inofensiv. Asocierea de Spencer și Hill, atât celebru pentru munca lor în westernuri spaghetti, a devenit popular la nivel internațional pentru o serie de filme buddy-cascadori grele. Aceasta este una dintre cele mai bune hit-uri lor moderne rochie, cu un teren simplu și fără sfârșit set-bucăți. Imens, cu barbă Bud Spencer a aparut in 19 de filme cu mai scurte, blond Terence Hill, potrivit IMDB.

A fost o surpriza pentru a le vedea în afară, in “Atenţie nu ne supăraţi”, (mai ales atunci când am văzut Spencer face o camee în film de groază la începutul Dario Argento lui, patru Zboară pe Grey catifea, realizate în 1971). Hill a avut un succes mai mare ca vedeta westernuri italiene Numele meu este Nimeni și Mi se spune Trinity, ceea ce a dus la o scurtă incursiune la Hollywood – în dl miliarde (cu Valerie Perrine și Slim Pickens, e un poster aici), și în martie sau Die (vizavi de Gene Hackman).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: