filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Atractie salbatica – Savage Grace (2007) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul Atractie salbatica – Savage Grace online subtitrat este povestea adevarata a frumoasei Barbara Daly care se marita cu un barbat dintr-o clasa superioara. Singurul lor copil este un esec in ochii tatalui. Baiatul creste devenind foarte apropiat de singuratica lui mama. Intr-o zi obisnuita ceva groaznic de intampla, ceva ce le va schimba tuturor vietile.

Pelicula Savage Grace are la baza romanul nonfictional omonim al Nataliei Robins si al lui Steven M.L. Aronson, care investigheaza conditiile misterioase in care a fost ucisa Barbara Daly Baekeland la data de 17 noiembrie 1972, intr-un apartament din Londra.

Barbara Daly este o femeie frumoasa, provenita din patura de mijloc a societatii, care viseaza sa acceada in cercurile inalte ale aristocratiei americane, motiv pentru care se casatoreste cu Brooks Baekeland, nepotul inventatorului maselor plastice si mostenitorul unei imense averi. Singurul fiu al cuplului este Tony, pe care mama il copleseste si il sufoca cu atentiile sale din frageda copilarie, dar pe care tatal il considera un ratat deoarece vadeste inca de la inceput inclinatii homosexuale.


Regia: Tom Kalin
Actori: Julianne Moore, Eddie Redmayne, Stephen Dillane
Anul: 2007
Gen: Drama
Durata: 97 minute
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare