seriale-online-banner

Aventura – The Affair (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Hagai Levi, Sarah Treem
Actori: Dominic West, Ruth Wilson, Joshua Jackson, Maura Tierney, Julia Goldani Telles
An: 2014
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Affair (2018) SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01:

S04E02:

S04E03:

S04E04:

S04E05:

S04E06:

S04E07:

S04E08:

S04E09:

S04E10:


Review Aventura – The Affair (2014)

Aventura – The Affair explorează efectele emoționale ale relației extramaritale dintre Noah, un scriitor cu o soție și patru copii, și Alison, o tânără chelneriță care încearcă să-și refacă viața și căsnicia în urma unei tragedii.

Seria vine cu o abordare cel putin indrazneata si un episod de o ora este impartit in doua jumatati de ora dedicate fiecare viziunii de relatare a povestii.

Ambele versiuni sunt expuse de el si ea, Alison si Noah, personaje principale ale unei povesti despre deceptii; si deziluzii in care sunt fie victime, fie calai, fie salvatori. Pentru ei sau ceilalti.

Asa cum sugereaza si titlul, „The Affair” isi sustine plotul pe ideea de infidelitate, insa odata finalizata productia iti este mai la indemana sa iti faci o idee despre directia pe care s-a axat; si anume pe evidentierea consecintelor suportate de victimele colaterale ale unor alegeri luate din impulsuri manate de pasiune, revolta sau naivitate.

La inceput il cunoastem pe Noah (Dominic West), un profesor din New York, casatorit cu iubita sa din liceu (Maura Tierney); fiica unei familii prospere dintr-un orasel din Long Island. In vacanta de vara la socrii sai o cunoste pe chelnerita Alison (Ruth Wilson), o femeie cu multe secrete si traume, la fel de casatorita.

In fiecare episod ne apropiem tot mai mult de prezentul misterios cand cei doi, Noah si Alison; sunt interogati pentru o crima a carei victima nu o cunoastem decat mai tarziu. Fiecare detaliaza inceputurile relatiei lor; si nu va dura mult pana sa intelegem ca cei doi inteleg primesc altfel debutul adulterului, ceea ce ofera o persepectiva originala povestii.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: