filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Avertizarea 2 – The Ring Two (2005) Film Online Subtitrat in Romana


Naomi Watts revine in Avertizarea 2 – The Ring Two online subtitrat. Actrita nominalizata la Oscar pentru interpretarea din 21 Grams isi reia rolul reporteritei de investigatii pe nume Rachel Keller in filmul Avertizarea 2. Un episod nou al horror-ului lansat in 2002 – The Ring/Avertizarea.

Dupa sase luni de la evenimentele infricosatoare care i-au terorizat pe Rachel si fiul sau, Aidan, cei doi isi parasesc casa din Seattle pentru a scapa de amintirile care-i bantuie. Adica de Samara si de caseta blestemata care a lasat numai moarte in urma. Cei doi se muta in Astoria, un mic orasel din Oregon, unde spera sa inceapa o viata noua, lipsita de surprize neplacute.

Cu toate acestea, la prima investigatie la care participa, Rachel din filmul Avertizarea 2 – The Ring Two observa o caseta neetichetata si alte semne care i se par familiare. Ea realizeaza ca razbunatoarea Samara este din nou aproape si pare si mai hotarata sa continue ciclul de teroare si crime inceput in urma cu mai multe luni, si care a fost prezentat in primul film.


Regia: Hideo Nakata
Actori: Naomi Watts, David Dorfman, Sissy Spacek
Anul: 2005
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 110 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare