filme-online-banner

Awaiting (2015) film online subtitrat

Regia: Mark Murphy
Scenariu: Mark Murphy
Actori: Tony Curran, Diana Vickers, Rupert Hill
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Este nord sumbru sus. Sau atât de multe filme Awaiting de groază britanice ar trebui să crezi. Dacă sunteți călătoresc în întreaga Yorkshire mauri ai naibii de bine mai bine să nu fie călătoresc singuri sau – Doamne ferește – pe timp de noapte, în caz contrar cei dragi vor fi identificarea rămășițele tale jumătate de digerat găsite în pădure în afara Northallerton. Ai crede că oamenii s-ar fi învățat această lecție de acum, dar naveta om de afaceri Jake (Rupert Hill) pare a fi un elev lent. După un accident rutier ciudat se trezește în casa rural de Morris (un dezechilibrat Tony Curran) și fiica sa protejate Lauren (star pop Diana Vickers) și încearcă să plece, astfel că el poate participa la o afacere prost definite, dar ultra-importante ” întâlnire “și, oh da, propune la prietena lui.

Acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut, totuși, in Awaiting, atât ca tată și fiică par intenția de păstrarea Jake jurul. Lauren, au petrecut foarte putin timp în compania bărbaților ea nu este legată de, este fascinat de debutantul, în ciuda atitudinii lui arogant și de rahat spre ea. Morris, pe de altă parte, ia infracțiune la lipsă de respect arătat față de el și o poftă perceput către fiica sa iubita, si previne Jake părăsească ascunzându cheile lui, telefon, și, eventual, să-l leagă de un scaun. Toate sunt la fel de eficiente, se pare, și, ca eroul nostru, mai degrabă simpatie petrece mai mult timp cu o familie disfunctionala, care ar da Wes Anderson coșmaruri el descoperă că lucrurile sunt chiar mai rău decât par deja …

Daca esti un fan al groază regiune înapoiată sau chiar Stephen King, ați văzut Asteptand înainte. Filmul Awaiting este un platou de tropi groază bine bătătorit: oaspete dorește și, eventual, torturat de Misery King; bădăran psihotic cu un topor pentru a se pisa literal; o rudă de simpatic personaj negativ care trece în cele din urmă alianțe, dar mult prea târziu pentru a face nici un bine; și, desigur, “Secretele de la subsol”.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: