PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Băi care mi-ai şutit maşina – Dude Where’s My Car (2000) Online Subtitrat


Regia: Danny Leiner
Actori: Marla Sokoloff, Ashton Kutcher, Kevin Christy, David Herman, Seann William Scott
Anul: 2000
Gen: Comedie, Mister, SF
Durata: 83 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Băi care mi-ai şutit maşina – Dude Where’s My Car

Dupa un chef de pomina, Jess (Ashton Kutcher) si Chester (Sean William Scott), baieti buni dar total tembeli (li se potriveste bancul cu neuronul care a murit de singuratate), constata cu stupoare ca nu-si mai aduc aminte nimic despre noaptea care tocmai se terminase. Mai grav, n-au nici cea mai vaga idee unde au parcat masina, in care se afla cadourile pentru ziua prietenelelor lor, gemenele Wanda si Wilma (Garner si Sokoloff).

Si mai grav, fara cadourile cu pricina, pot sa-si ia adio de la mult visata tratatie speciala promisa de ele. Cu mintea inca tulbure in Dude Where’s My Car film online subtitrat – desi cam asta e starea lor naturala – Jess si Chester incep sa caute masina straduindu-se; totodata sa-si aminteasca ce tampenii facusera si pe unde haladuisera cu o noapte inainte.

Asa petrec o zi de-a dreptul bizara in care, printre altele, fac cunostinta cu niste splendide creaturi din spatiul extraterestru; (sub forma de puicute in costume de latex) si planul lor malefic de a prelua controlul asupra lumii.

Povestea Băi care mi-ai şutit maşina film online subtitrat, desi fantasmagorica, e construita ca la carte, cu rasturnarile de situatie; si ingredientele bine amestecate ale unui film-puzzle in care cei mai dezorientati; si zapaciti sunt chiar Jesse si Chester; dar tocmai prin asta reusesc sa transforme tot ce ating in comedie pura si in hohote nestavilite.

Jesse și Chester trezi cu mahmureala și nici o amintire din noaptea precedentă. Televiziunea este pornit, prezentând un program Animal Planet; despre modul in care animalele folosesc crengi și pietre ca instrumente pentru a obține alimente.

PortalulTauTV.com
Băi care mi-ai şutit maşina - Dude Where's My Car (2000) Online Subtitrat in Romana

Dude Where's My Car (2000)

Editor's Rating:
3