filme-online-banner

Balada unui soldat – Ballada o soldate (1959) film online subtitrat

Regia: Grigoriy Chukhray
Actori: Nikolai Kryuchkov, Vladimir Ivashov, Gennadi Yukhtin, Yevgeni Teterin, Antonina Maksimova
Anul: 1959
Gen: Razboi, Romantic, Drama
Durata: 88 minute
IMDB: 8.1/10 din 4583 voturi

A-vârstă mijlocie femeie agricole plimba prin satul ei și uită pe un drum de țară. O voce arată că fiul ei a fost ucis în război și îngropat într-o țară străină.

Pe frontul de est, in Balada unui soldat, în vârstă de nouăsprezece ani Pvt soldat. Alyosha Skvortsov (Vladimir Ivashov) singur distruge generozitate două tancuri germane ataca, mai mult de auto-conservare decât curaj. Generalul comandant vrea să-i dea o decorație, dar Alyosha cere în schimb pentru un concediu pentru a vedea mama sa și pentru a repara acoperișul scurgeri de casa lor. El este dat șase zile. În timpul călătoriei sale, el vede devastarea războiul a făcut de țară și îndeplinește diferite persoane. Când jeep Alyosha este de echitatie devine blocat în noroi, Pavlov privată ajută împingeți-l afară. Așa cum Alyosha va fi trece prin orașul său natal, Balada unui soldat, Pavlov îl convinge să ia un cadou pentru soția lui Pavlov. Sergent lui Pavlov fără tragere de inimă piese cu două bare de sapun, întreaga furnizarea de plutonul lor.

La gară, Alyosha poartă util valiza de Vasya, un soldat evacuate pentru că a pierdut un picior. Vasya nu vreau să merg acasă, așa cum ar fi o povară pentru soția sa, și relația lor a fost deja tulburat. Cu toate acestea, el se razgandeste si este primit cu brațele deschise de către femeie iubitoare. Când el încearcă să urce la bordul unei mașini de transport de marfă unui tren de aprovizionare armată, Alyosha este oprit de Gavrilkin, o santinelă. Cu toate acestea, o mită de o cutie de carne de vită usureaza teama Gavrilkin de locotenent lui, o “fiară”. Shura (Zhanna Prokhorenko) se furișează mai târziu la bord, precum și, dar atunci când ea îl vede, Balada unui soldat, ea devine speriat și încearcă să sară din tren de viteză. Alyosha ei se oprește de la a risca viața ei. Ea îi spune ea este de gând pentru a vedea logodnicul ei, un pilot care este recuperarea intr-un spital. Pe măsură ce zilele trec, ea isi pierde frica și neîncredere de el. Gavrilkin încercat clandestin civil, forțându-Alyosha să-l mituiască nou. În cazul în care locotenentul descoperă pasagerilor neautorizate, el le permite să rămână la bord și chiar face Gavrilkin reveni mita.

La un stop, Alyosha iese pentru a aduce niște apă, dar trenul pleacă fără el. Frantic, el devine un lift la stația următoare de la un vechi șofer de camion femeie. El este prea târziu; trenul a plecat deja. Cu toate acestea, in Balada unui soldat, Shura coborât și este în așteptare pentru el. Cuplul apoi du-te pentru a vedea soția lui Pavlov. Ei descoperă că ea trăiește cu un alt bărbat și concediul. Alyosha întoarce, ia înapoi săpunul el o dat, și dă-l în schimb tatălui invalid lui Pavlov.

Când au în cele din urmă parte, Shura mărturisește că a mințit; nu a existat nici logodnicul, doar o mătușă. Alyosha seama prea târziu, după ce trenul sa pleacă, că, atunci când a spus că Shura nu a avut nici o, ea a fost spunându-i că ea îl iubește. Trenul este oprit de un pod cu sufletul la gură-up și a stabilit pe foc de bombardiere germane. Cu timpul scurge, Alyosha plute peste râu și convinge un alt sofer de camion să-i dea o plimbare la satul său rural, Sosnovka. El ajunge să vadă mama lui doar pentru câteva minute înainte de a trebui să facă drumul înapoi la unitatea sa. Mama lui promite să aștepte pentru el. Vocea din fundalul filmului ne spune că în timp ce el ar fi putut de departe în viață, dacă ar fi trăit, el va fi întotdeauna amintit pur și simplu ca un soldat rus.