PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Bancomatul terorii – ATM (2012) Online Subtitrat


Regia: David Brooks
Actori: Alice Eve, Josh Peck, Brian Geraghty
An: 2012
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Bancomatul terorii – ATM (2012)

Emily, Corey și David sunt trei colegi de serviciu care își dau seama târziu în noapte că au nevoie de bani și merg să scoată de la un bancomat (ATM). Lui David îi place de Emily, dar nu reușește să își facă curaj s-o invite în oraș, dar la petrecerea orgaizată de firmă ascultă de amicul său, Corey, și o invită cu ei. Emily acceptă și astfel ajung toți trei în mașină, iar apoi merg împreună la bancomat când descoperă că nu mai au bani.

După ce parchează mașina destul de departe, ei își uită și telefoanele mobile. Aparatul e închis într-un spațiu similar cu al unui lift, unde cei trei devin captivi după ce un necunoscut îi surprinde și începe să le taie posibilitățile de a scăpa.

In spatele multor filme catalogate drept proaste sta o idee buna. Ceea ce putini inteleg este faptul ca o idee buna nu inseamna automat un film bun. Ideea respectiva trebuie dezvoltata si maturizata intrucat sa fie demna de un film de calitate. Acest lucru nu a fost inteles de Chris Sparling; cel care a scris scenariul pentru ATM. Imi este foarte greu de crezut ca acelasi om care a scris scenariul din spatele lui Buried a scris si mizeria pentru acest film.