filme-online-banner

Banditele – Bandidas (2006) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Crima
Scenariu: Luc Besson, Robert Mark Kamen
IMDB: 5.7
Regizor(i): Joachim Rønning, Espen Sandberg
Actori: Penélope Cruz, Salma Hayek, Steve Zahn


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Banditele – Bandidas (2006)

Producătorii au aruncat în acest Zorro la feminin cele mai de succes actrițe de origine hispanică: Salma Hayek și Penelope Cruz. Au adaugat parfum de epocă, lupte cu fel de fel de instrumente (inclusiv nurii de care cele două nu duc deloc lipsă) și umor și au obținut “Bandidas” (“Hoțoaicele”?) o comedie de acțiune plină de antren.

Mexic, 1880. Sara Sandoval (Salma Hayek) este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez (Penelope Cruz) cea a unui fermier sărac. Cele două tinere n-au nimic în comun în afară de originea lor mexicană, însă amândouă sunt aruncate de soartă în același vârtej de aventuri. Cu ajutorul lui Quentin Crooke (Steve Zahn), un tânăr și idealist detectiv din New York, cele două îi zădărnicesc planurile lui Tyler Jackson (Dwight Yoakam), un om de afaceri care vrea să îi deposedeze pe mexicani de pământurile lor pentru a construi o cale ferată…

Sara din Banditele – Bandidas, este o fată răsfățată care a fost educată în Europa; Maria este o țărăncuță cu suflet bun. După ce tatăl Sarei; bancherul și bogătașul local; este omorât; iar tatăl Mariei este grav rănit de aceiași răufăcători; cele două se aliază împotriva dușmanului comun. Răufăcătorii pretind că reprezintă o bancă din New York și au termen de 90 de zile pentru a prelua pământurile celor care stau în calea construirii căii ferate care traversează Mexicul. Și pentru asta preiau toate ipotecile bieților oameni; cumpărând-le fermele cu un singur peso. Dar cele două fete sparg filialele băncii și răscumpără fermele cu banii furați. În ecuație apare și Quentin; un criminalist din New York; care este viitorul ginere al președintelui băncii; dar care le ajută pe fete.