PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Bangkok Hilton (1989) serial online subtitrat

Regia: Ken Cameron
Actori: Nicole Kidman, Noah Taylor, Denholm Elliott, Hugo Weaving, Jerome Ehlers
Anul: 1989
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.9/10 din 2667 voturi

Partea 1:

Partea 2:

Partea 3:

Partea 4:

Partea 5:

Partea 6:

Bangkok Hilton începe ca Hal Stanton (Denholm Elliott) frunze Bangkok cu vaporul în ziua de azi. El explică faptul că el a fost călătoresc de ani de zile, de când un incident rușinos când era prizonier de japonezi chiar acolo, în Bangkok în al doilea război mondial.

Apoi ne duce la 1960 Sydney, unde a fost de lucru ca un avocat sub numele asumat de Graham Greene. El se încadrează în dragoste cu Katherine Faulkner (Judy Morris), fiica minunat, dar adăpostit de o familie bogată care trăiesc într-un conac imens, izolat din mijlocul. El vizitează proprietatea și woos Katherine și acestea se încadrează în dragoste cu pasiune, dar identitatea secretă Hal este expus în curând. În timpul războiului a trădat notoriu un grup de oamenii săi, care au fost de planificare o evadare, de răpitorii lor japonezi, și a fost mai târziu de curte marțială pentru asta in Bangkok Hilton. Faptul că el a făcut acest lucru pentru a proteja restul oamenilor săi din represalii a fost considerată irelevantă, și el a trăit cu rusinea de atunci. Familia lui Katherine rupe relația și Hal se mișcă, despondently, departe. Katherine este insarcinata, cu toate acestea, și în curând dă naștere la Katrina. Tânăra se ridică pe cont propriu la moșia, tratat ca un produs rușinos al afacerii ilegale. Câțiva ani mai târziu, Katrina, acum crescut și a jucat de Nicole Kidman, își pierde mama ei la cancer și moștenește averea familiei. După ce nu sa aventurat pe Break, ea călătorește la Sydney, unde află că tatăl ei nu este mort, ca ea a fost întotdeauna spus. Ea decide sa mearga la Londra, unde a locuit familia sa, să-l urmăriți în jos.

La Londra, ea face contact cu unchiul și vărul ea nu a mai întâlnit, depășirea reticența inițială să se întâlnească cu ea. În timp ce planificarea întoarcerea în Australia, Katrina este împrietenit cu Arkie Ragan (Jerome Ehlers), un tanar american fotojurnalist care devine iubitul ei și companion de călătorie. În cazul în care traseul duce Katrina la Bangkok, Arkie sugerează merg cu titlu de Goa. În timp ce se bucură de un week-end romantic acolo, el alege în secret la un transport de heroină și o mulțime l într-un compartiment ascuns în cazul contabile a unui aparat de fotografiat le-a dat la Katrina. Katrina și Arkie încercare de a găsi Hal în Bangkok Hilton, dar găsi avocatul familiei, Richard Carlisle (Hugo Weaving), nu doresc să ajute. Fără tragere de inimă revenind la Australia, Katrina este arestat la aeroport, atunci când câinii de droguri sniffing detecta droguri în cazul ei camera. Arkie, care sa alăturat o altă coadă în sala vamal, dispare.

Katrina este închis într-o murdar, supraaglomerate închisoare Bangkok poreclit “Bangkok Hilton”. Acolo ea intalneste o femeie australian, Mandy Engels (Joy Smithers), un dependent de heroină, de asemenea, închis pentru trafic de droguri. Mandy a folosit fratele ei, care a avut probleme de sănătate mintală, Billy (Noah Taylor) pentru a transporta medicamente ei ca au trecut prin vamă aeroport, dar au fost detectate de droguri și ambele au fost condamnați la moarte pentru trafic. După caz ​​Katrina funcționează drum prin intermediul instanțelor ele devin prieteni, cu Mandy predare Katrina funiile viața în închisoare. Între timp, Richard Carlisle convinge Hal să ia parte în mod activ în acest caz, pretinde a fi un avocat de la firma lui Carlisle.

Hal consideră că este deosebit de dificil pentru a vizita Katrina în “Bangkok Hilton”, pentru că este aceeași închisoare, unde a fost ținut de patruzeci de ani mai devreme japoneze. Cu toate acestea, el găsește voința de a face acest lucru, și a reface pașii Katrina la Londra și Goa, reunind cu familia lui ca el urmareste pe evaziv Arkie, în speranța de fiica lui pot fi salvate în acest fel. În cele din urmă, deși, Hal și Katrina vor fi obligați să se bazeze doar pe propria lor putere pentru a salva viata ei.