filme-online-banner

Bani castigati usor – Easy Money (1983) film online subtitrat

Regia: James Signorelli
Actori: Rodney Dangerfield, Joe Pesci, Geraldine Fitzgerald
Anul: 1983
Gen: Comedie
Durata: 95 minute
IMDB: 6.2/10 din 5362 voturi

“Bani castigati usor” este un off-echilibru și film incoerent, dar asta e un fel de bine, deoarece este vorba despre un off-echilibru și incoerent cam tip. Creditele îl numesc Monty Capuletti, dar el este în mod clar Rodney Dangerfield, joc glorios se ca cel mai apropiat lucru pe care sunt susceptibile de a ajunge la WC Campurile în această viață.

Complot filmului “Bani castigati usor” este pur și simplu o linie să stea pe gagurile. Se joaca Rodney ca un fotograf a carui copil-soacra bogat îi lasă o moștenire de un magazin de $ 10 milioane. El poate colecta – dar numai în cazul în care se oprește de băut, jocuri de noroc, droguri fumat, rulează în jurul târziu, și pariuri pe cai. Aceasta este o ordine foarte inalt, dar Rodney încearcă să-l umple. Filmul înconjoară Dangerfield cu o mulțime de bun actorilor caracter New York, care populeaza de jocuri de poker fără sfârșit și scene de salon viața se învârte în jurul. Există, de asemenea, o secvență foarte amuzant care implică nunta fiicei sale la o Puerto Rico, o alianță care inspiră o mare scena de nuntă curte.

Deoarece Rodney este Rodney, am râs mult în timpul acest film. Dar am lăsat-simt curios nemulțumit. Cred că asta a fost din două motive: Deoarece filmul introduce prea multe subplots că ocupă niciodată cu adevărat cu, și pentru că Rodney nu este permis să fie suficient de pline de ură. În primul rând, complot. Am ciudat sentimentul că “”Bani castigati usor” a avut o dată un scenariu mult mai mult decât o are acum. Există scene mari (cum ar fi unul în care mirele Puerto Rico este ascuns în baie) acest scop brusc fără un câștig sau de follow-prin. Există secvențe întregi (cum ar fi de moda magazin, pe baza garderoba lui Rodney), care par să coexiste neliniștit cu restul filmului. Și filmul nu ajunge suficient kilometraj de benzi desenate din încercarea lui Rodney sa renunte la fumat, și jocuri de noroc (cred că de distracție ai putea avea cu Dangerfield participa la o întâlnire AA).

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: