filme-online-banner

Bărbaţi mişto – The Stag (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): John Butler, Peter McDonald
IMDB: 6.0
Regia: John Butler
Actori: Peter McDonald, Hugh O’Conor, Brian Gleeson, Andrew Scott

Hugh O’Conor joacă Fionnan, un scenograf de teatru care este atât de implicat în planificarea săptămâni distanță de nunta-mulți spectatori sale vor asuma filmul este crearea unei declarații a treia act că el este homosexual. (El nu este.) Avand nevoie să-l scoatem din părul ei, logodnica Ruth (Amy Huberman) devine cel mai bun om Davin (Andrew Scott) să-l constrânge într-o excursie de week-end cu alte trei amicii. Apoi vine cârligul: Vor trebui, de asemenea, de a invita fratele lui Rut (Peter McDonald), care se numește mașină și este la fel de incompatibilă cu liniștite excursii, respectabile cum sugereaza si porecla in Bărbaţi mişto.

McDonald este creditat calitate de co-scenaristul cu Butler, și o întreabă dacă nu cea mai mare parte responsabil pentru un personaj care pare să fi scăzut în filmul de la un univers cu totul diferit. Având în vedere pentru Lingo și impulsiv provocări militare, caracterul este urât imediat de tovarășii săi de călătorie; pentru o vraja, McDonald dă nici unul din camera lui costars a respira in Bărbaţi mişto. Dar el împinge doar într-adevăr caracterizarea prea departe într-o pereche de cazuri în care mașina face sâsâit bătaie de joc amuzant-voce a bărbaților el găsește insuficient bărbătesc. Pe întreaga sa put-coborâșuri sunt amuzante, și interacțiunea sa cu un gard electric este o huiduială.

Mașina continuă să fie instigatorul ghinioane comice ca povestea se mută în pustie, dar alte personaje cresc mai puțin invizibil: Simon (Brian Gleeson) reprezintă pentru dreptul de a fi un irlandez care uraste U2; in Bărbaţi mişto; cuplu gay Kevin și Kevin (Andrew Bennett și Michael Legge) deplânge faptul că homofobia tatălui Fionnan-i împiedică să participe la nuntă. Piese set de benzi desenate nu sunt la fel de scandalos ca artificial ne-am aștepta de la un Hollywood ia pe această poveste, dar ele nu reusesc sa se sextetul eșuate, liber, dar pentru unele curelelor improvizate, în pădure reci – condițiile perfecte sub care pentru a aborda un secret îngropat emoțională care, deși un artificiu complot destul de chel și neverosimil, este trimis cu un minim de pugilism in-the-piele de bivol.