PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Bătălia Finală – Ong Bak 3 (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Tony Jaa, Panna Rittikrai
Actori: Tony Jaa, Dan Chupong, Sarunyu Wongkrachang
An: 2010
Gen: Actiune
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Bătălia Finală – Ong Bak 3 (2010)

Ong Bak 3 preia cazul de unde Ong Bak 2 a rămas. Tien este capturat și aproape bătut până la moarte. El este salvat și adus înapoi la sătenii Kana Khone. Acolo, el este învățat meditația și cum să se ocupe cu Karma, dar foarte curând rivalul lui se întoarce provocândul pe Tien pentru un duel final.

Ong Bak 3 – Bătălia Finală online subtitrat continua povestea din partea a doua. Tien este tinut captiv si torturat de inamicul sau malefic. Intr-un final reuseste sa scape si, mai mult mort decat viu acesta ajunge in satul unde odata a copilarit si si-a trait viata. Este ingrijit de sateni, in mijlocul carora pare a se recupera, insa are de infruntat karma proprie si o viata anterioara plina de pacate. Misiunea lui este sa-si implineasca destinul; incercand sa-si limpezeasca karma rea. Desigur; dupa un antrenament pe masura; dup ace asculta sfaturile unui batran intelept; totul conducand spre o confruntare finala cu maleficul sau dusman bantuit de fantoma uciderii tatalui lui Tien.

Se vede ca a evoluat tehnologia fata de primul film; insa atat; povestea este ceva mai slaba; dar se continua partea a doua. Pare ca si cum ar fi un film facut de dragul de a avea o continuare; insa pierde mult din poveste; nemaifiind una interesanta ci una mai slaba; scenele de bataie nu mai au nimic spectaculos; ci doar la efecte speciale sta mai bine. Per total este un film Ong Bak 3 online subtitrat bun de bataie; dar ca si poveste e slabut. Din punctul meu de vedere; cea mai buna parte a fost prima.