filme-online-banner

Battalion (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Miller
Actori: Jesse Richardson, Ellen Williams, Michael Thomson
An: Filme Online 2018
Gen: SF
IMDB: 2.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Battalion

După ce un război împotriva unui inamic dintr-o altă lume izbucnește în Pacificul de Sud, un grup de marinari americani proaspăt recrutați sunt trimiși în liniile din față.

Am avut mari speranțe că acest film ar putea fi un filme online 2018 Battalion de divertisment SF, dar am fost foarte dezamăgit. A fost foarte dureros să te uiți. Mai ales în prima treime a filmului, săritura inexplicabilă înainte și înapoi în cronologie a fost uimitoare.

Actul din filme online 2018 Battalion era din lemn, iar dialogul era neclintit. Discursurile din partea trei ofițeri, care rezumau acțiunea, erau total improbabile. În alte părți, dialogul care ar fi putut fi interesant a fost pierdut din cauza muzicii, a efectelor sonore sau a murmurării simple. Efectele speciale au fost ușor interesante, dar spray-ul de puncte de negru cgi negre, când loviturile extraterestre le-au lovit pe oameni, distrage atenția. Roboții străini umanoizi păreau să fi învățat cum să meargă din R2D2. A fost cineva cheltuit într-adevăr cu 50 000 USD pentru asta?

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: