seriale-online-banner

Bellevue (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Jane Maggs, Adrienne Mitchell
Actori: Anna Paquin, Shawn Doyle, Allen Leech
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, Mister, Thriller
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Bellevue SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis Bellevue

Palpitanta si straniu, Bellevue este un mister stabilit într-un mic oraș albastru-guler, cu o mulțime de “oameni buni”, care “trăiesc dreapta” și ia-o pe ei înșiși pentru a vă asigura că vecinii fac prea. Conducere seria este detectivul Annie Ryder (Anna Paquin), un polițist a cărui personalitate intensă și nerușinat a fost întotdeauna în conflict cu orașul ei natal.

Atunci când un adolescent transgen dispare, Annie DIVES să dezlege dispariția, care sugerează juca fault, în ciuda a găsi într-o singură poziție dificilă, deoarece ea trebuie să arunce suspiciuni asupra oamenilor, ea a cunoscut toată viața ei. După caz, ei trage mai departe de familia ei, ea se confruntă de asemenea de o persoană misterioasă din trecutul ei cu răspunsuri tulburătoare și o nevoie terifiant pentru a ajunge în interiorul capului ei.

Eu pur și simplu nu a putut rezista folosind un vechi rima pepinieră ca antet meu rezumat ca pilot TV acest mister spectacol tocmai a lansat. Anna Paquin joacă un fel de sex feminin de kick-fund detectiv rebel pe nume Annie Ryder, care, la rândul său. Aproape în fiecare pare să fie singur în întuneric cu lanterna ei de încredere. Si un alt indiciu cu privire la mână pentru a încerca și de a rezolva.

Periodic ea experiențe flashback la propria ei copilărie care îi poartă, de asemenea, unele taine pe care le publicul sunt lăsate în așteptare pentru mai multe răspunsuri, atunci întrebările acest episod-pilot ridică. Annie este, de asemenea, încearcă să jongleze cariera de poliție și crește fiica Daisy (Madison Ferguson).


Trailer Bellevue

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: